Prima pagină » Cancan » Bianca Rus, criticată pe vremea când era grasă. ,,Mă bucur că am slăbit, mă uit în oglindă și nu mă mai recunosc…”

Bianca Rus, criticată pe vremea când era grasă. ,,Mă bucur că am slăbit, mă uit în oglindă și nu mă mai recunosc…”

03 mart. 2022, 12:17,
BZI.ro, în Cancan

Cu toate că Bianca Rus a fost criticată pe vremea când era grasă și a fost ținta răutăților celor din jur, frumoasa artistă a reușit să treacă peste acele momente grele și să slăbească spectaculos. Tânăra a demonstrat tuturor că este extrem de ambițioasă și a luptat mai mulți ani să scape de kilogramele în plus.

În prezent, Bianca Rus se mândrește cu o siluetă de invidiat și face furori de fiecare dată când apare la evenimentele mondene. Iată cum se menține în formă vedeta după ce a făcut numeroase sacrificii pentru a arăta atât de bine.

Bianca Rus, criticată de colegi pe vremea când era grasă

Bianca Rus a debutat pe scena artistică din România interpretând piese de folclor, însă a provocat interesul publicului de la primele apariții. Poveștile de dragoste tumultuoase și unele scandaluri în care a fost implicată i-au adus și mai multă celebritate.

Vedeta a fost nu de puține ori în conflict cu unii colegi de breaslă, însă aceasta a încercat să treacă peste răutățile celor din jur.

Bianca Rus a mărturisit că a avut de suferit în perioada când lupta cu kilogramele în plus, însă replicile dure ale unora au motivat-o să slăbească și să  ajungă la silueta mult dorită.

O altă artistă care a suferit enorm după ce a primit replici dure pe vremea când era grasă este Feli Donose. Frumoasa cântăreață a fost la un pas de depresie, dar a demonstrat tuturor cât este de puternică.

După ce a ținut diete severe și și-a făcut o operație de micșorare a stomacului, Bianca Rus a slăbit spectaculos. În prezent, aceasta se declară mulțumită de fizicul ei și nu ezită să își etaleze formele fără cusur în ținute sexy.

,,Sunt mulțumită de felul în care arăt, dar vreau și mai mult de la mine. Acum am început să merg în fiecare zi la sală și am un program de două ore de mișcare pe zi, ceea ce mă ajută să se vadă rezultatele destul de rapid. La mâncare nu am restricții, mănânc de trei ori pe zi, însă foarte puțin.

Mai am de lucrat, chiar dacă multe persoane mi-au zis că arăt foarte bine. În momentul de față lucrez doar la menținere și la tonifiere, nu aș putea să zic că îmi mai doresc să slăbesc. Am ajuns și imaginea unui antrenor de sport în aceste momente, ceea ce mă bucură foarte mult.

Eu nu mi-am tăiat pielea, în afară de operația de micșorare a stomacului și de un plus de volum la buze, eu nu am alte operații. Nu a fost cazul, am fost foarte ambițioasă, am muncit foarte mult.”, a declarat artista.

Bianca Rus se mândrește cu formele ei perfecte și face furori de fecare dată când apare la evenimentele mondene. Mai mult, vedeta a optat pentru o altă schimbare de look și s-a vopsit blondă, spre încântarea fanilor ei.

O altă vedetă care atrage privirile tuturor în spațiul public este Andreea Mantea. Aceasta s-a afișat recent în ipostaze sexy și în ținute provocatoare. Și frumoasa prezentatoare Diana Bart nu ține cont de vârstă și se menține în formă, alături de Loredana Groza, care își surprinde mereu admiratorii cu fotografii incendiare.

Cum reușește să se mențină în formă frumoasa artistă

Bianca Rus a trecut de-a lungul timpului prin transformări spectaculoase, iar în prezent aceasta face furori cu fizicul fără cusur. Cu ani în urmă, aceasta a dus o luptă grea cu kilogramele în plus, dar a reușit să slăbească și să arate așa cum își dorea.

Vedeta a surprins pe toată lumea, iar fotografiile de altădată au devenit istorie. Recent, Bianca Rus a mărturisit care sunt secretele ei de înfrumusețare și cum reușește să arate atât de bine.

,,Acum am 53 de kilograme. mănânc sănătos, mănânc puțin. Fără uleiuri, fără nimic care să fie prăjit. E o dietă bazată pe tot ce am eu nevoie. Fac și sport. Iau în serios și sportul. Îmi place să mă încălzesc 10-15 minute, după care fac bandă, bicicletă, cardio…. Nu mi-e poftă de nimic.

Cred într-un regim de viaţă sănătos şi sport. Am 3 mese pe zi, mănânc orice, dar foarte puţin. (…) Mă bucur că am slăbit, mă uit în oglindă și nu mă mai recunosc.”, a precizat aceasta.

O altă artistă car face furori cu formele perfecte este Carmen de la Sălciua. Focoasa vedetă pune pe jar inimile bărbaților cu fotografii în ipostaze nud pe rețelele de socializare. Și celebra cântăreață Andreea Antonescu a surprins cu poze în care apare goală, spre încântarea admiratorilor ei.

Bianca Rus a reușit să slăbească spectaculos, iar în prezent se mândrește cu silueta ei perfectă. Artista atrage privirile tuturor când apare în lumina reflectoarelor și este extrem de apreciată de publicul autohton.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *