Prima pagină » Radio » Actualitate » Bianca Pop a născut prematur! Ce se întâmplă acum cu fosta ispită de la Insula iubirii

Bianca Pop a născut prematur! Ce se întâmplă acum cu fosta ispită de la Insula iubirii

29 mai 2023, 14:50,
BZI.ro, în Radio

Bianca Pop, fosta ispită de la Insula iubirii, a născut prematur duminică, aducând pe lume o fetiță, într-un spital din Spania. Bruneta a devenit mamă pentru prima dată, ea și iubitul ei, George Tomaziu, fiind în culmea fericirii. Bianca Pop a povestit că nașterea a fost pe cale naturală, după 12 ore de travaliu.

Bianca Pop a devenit mămică pentru prima dată! Fosta ispită a adus, duminică, 28 mai, pe lume o fetiță, iar acum a făcut primele declarații despre cum a fost nașterea și cum se simt ea și fiica ei.

Bianca Pop a născut prematur

Bianca Pop și iubitul ei, George Tomaziu, sunt în culmea fericirii! Celebra fostă ispită a născut o fetiță perfect sănătoasă, într-un spital din Spania, acolo unde locuiește cu partenerul său. Chiar dacă termenul era abia peste trei săptămâni, fetița fostei ispite s-a grăbit să le facă o surpriză părinților săi și a venit pe lume după doar 35 de săptămâni de sarcină.

Acum, Bianca Pop a făcut declarații despre cât de grea a fost nașterea și a povestit cum se simt atât ea, cât și micuța care a primit numele Jessica Maria. Vedeta și-a născut fetița pe cale naturală, după 12 ore de travaliu. Bianca Pop a dezvăluit că s-a speriat foarte tare atunci când i s-a rupt apa, la 4 dimineața. Când a ajuns la spital, doctorii au anunțat-o că trebuie să se pregătească imediat de naștere.

„A fost greu, asta pentru că fetița s-a născut prematur, la 35 de săptămâni. Mi s-a rupt apa acasă la ora 4:30, eram foarte speriată și am plecat la spital la ora 10 dimineața pentru a mă monitoriza medicii. Mi s-a zis că sunt dilatată 2,5. Mi s-a dat antibiotic și au zis să încercăm să nasc natural, că eu sigur voi naștere până mâine. Aveam dureri din 2 în 2 minute și contracții din ce în ce mai mari”, a declarat Bianca Pop pentru Spynews.ro.

Totodată, Bianca Pop a postat și prima fotografie alături de fetița ei, de pe patul de spital. Bruneta a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apar ea și micuța Jessica Maria, transmițând și un mesaj: „Fata mea. Ce minune de copil”. De asemenea, fanii săi au reacționat imediat și au felicitat-o pe Bianca pentru nașterea fiicei sale.

Fosta ispită a trecut printr-o naștere dureroasă

Bianca Pop a povestit că a avut dureri mari la naștere, dar a rezistat de dragul fetiței ei. Fosta ispită a exclus din start varianta unei nașteri prin cezariană, deoarece știe cât de greu este procesul de refacere după o operație. Aceasta a mai declarat că a ales să nască natural și nu a apelat la anestezie epidurală, deoarece ar fi fost mult mai dureros pentru ea. Vedeta este foarte fericită că a reușit să își aducă fetița pe lume și se mândrește cu rodul iubirii dintre ea și iubitul ei, George Tomaziu. Cei doi au un bebeluș cuminte, care a cântărit 2500 de grame la naștere.

„Ulterior m-au mutat sus pe salon și au zis să anunț dacă e ceva. Eu cum nu vorbesc limba, așteptam să vină cineva să mă vadă și nu venea nimeni. Plângeam și am chemat doctorii și m-au dus jos, eram rău de tot, urlam, abia respiram, nu știam să împing și m-au învățat. M-au și cusut puțin, mă și mir cum am rezistat. Fetița e cuminte tare, este bine, a avut 2500 grame la naștere”, a mai spus fostă ispită.

Bruneta a povestit că încă nu și-a revenit după naștere și deocamdată nu se simte atât de bine, însă este încrezătoare că durerile vor trece cât de curând. Bianca Pop va avea și un ajutor de nădejde în perioada următoare, mama ei fiind deja în drum spre Spania pentru a-i fi alături.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *