Prima pagină » Cultural » Bianca Patrichi și-a schimbat look-ul după participarea la Survivor România. Iată cum arată acum

Bianca Patrichi și-a schimbat look-ul după participarea la Survivor România. Iată cum arată acum

05 mai 2023, 09:30,
BZI.ro, în Cultural

După ce a fost eliminată săptămână trecută de la Survivor România, Bianca Patrichi a ajuns în țară și a ales să își schimbe look-ul. Coregrafa a mers la coafor, s-a tuns și a optat centru o culoare foarte îndrăzneață.

Fanii acesteia s-au bucurat de schimbare și i-au făcut mai multe complimente.

Bianca Patrichi și-a schimbat look-ul după participarea la Survivor România

Bianca Patrichi a părăsit Survivor România 2023, după ce publicul suveran l-a votat pe Andrei Krișan pentru a rămâne în concursul din Republica Dominicană, în cadrul consiliului de eliminare din data de miercuri, 26 aprilie.

Odată ce s-a întors acasă, fosta Faimoasă a simțit nevoia de a face o schimbare radicală, pentru a-și reîmprospăta look-ul. Astfel, vedeta a mers la un salon de beauty pentru a-și duce planul la bun sfârșit.

Bianca Patrichi s-a tuns puțin mai scurt și și-a mai deschis culoarea părului, permițându-le experților să se joace cu nuanțe diferite și reflexii roz și argintii în podoaba sa capilară.

„Schimbare de look check. Nu pot să zic decât „uauu”. Nu mai sunt obișnuită cu fata asta pe care o văd acum”, a scris Bianca Patrichi pe profilul său de Instagram, unde le-a împărtășit prietenilor săi virtuali câteva fotografii cu noul său look, scriu cei de la playtech.ro.

Câți bani ar fi primit Bianca Patrichi după participarea la Survivor

Fosta ispită de la Insula Iubirii se bucură de notorietatea incredibilă, după participarea la Survivor România 2023.  Potrivit informațiilor apărute în presă, acum ceva timp, Bianca Patrichi s-ar fi întors cu o sumă frumușică, după ce ar fi rezistat 16 săptămâni în competiția celor de la PRO TV.

Astfel, după cele patru luni petrecute în Republica Dominicană, coregrafa ar fi fost remunerată cu o mie de euro pe săptămână, acumulând un total generos de 16.000 de euro.

„M-am tot gândit dacă am regrete, nu am! Vreau să ies fără regrete, cred că am dat tot ce am avut, am arătat tot ce am avut mai bun.

Mă bucur că a rămas Krişan, bravo! Asta arată că lucrurile sunt făcute aşa cum trebuie. Am luptat mult să schimb, la mine, teama de mine, îmi era teamă că nu o să pot face faţă acestui show.

Sunt mândră că am ajuns până aici! (…). Am înţeles că trebuie să îţi exprimi părerile, în loc să le ţii în tine şi să fie tensiuni. M-a întărit foarte tare această experienţă”, a declarat Bianca Patrichi chiar înainte de a pleca de la Survivor România 2023.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *