Prima pagină » Cancan ultimă oră » Bianca Niculai se afișează pe Onlyfans: Bruneta și-a găsit „motivația în viață”

Bianca Niculai se afișează pe Onlyfans: Bruneta și-a găsit „motivația în viață”

02 feb. 2022, 15:50,
în Cancan ultimă oră

Bianca Niculai s-a apucat de Onlyfans. Bruneta care a devenit celebră după participarea la iUmor încinge internetul prin pozele sale sexy. Vedeta este cunoscută de către internauții tăi și prin numele Bia Khalifa.

Majoritatea dintre fanii acesteia au cunoscută după relația cu Dani Mocanu. Acum, Bia trăiește o pasionantă poveste de iubire cu rapperul Tudor Sișu. Frumoasa bloggeriță a menționat că noul ei iubit este motivația sa în viață. Artistul face parte din trupa „La Familia”. Recent, beuneta a postat un videoclip pe rețelele de socializare în care apare alături de cântăreț. Cei doi s-au afișat pe online în ipostaze tandre. Fanii au rămas șocați când au aflat despre relația artiștilor. Majoritatea dintre internauți considerau că între cei doi nu este nimic serios.

bianca niculai si noul ei iubit tudor sisu

Despre noul său iubit, Bianca Niculai vorbește cu multă pasiune

Bia Khalifa a uitat de Dani Mocanu: Vedeta trăiește o nouă poveste de dragoste alături de Tudor Sișu

Cei doi s-au afișat în mediul public și înainte de a posta videoclipul. Însă, o mare parte dintre fanii vedetelor au crezut că între cei doi este doar o aventură care nu va dura foarte multe. Postările de pe Instagram au surprins cu adevărat publicul. Tânără influenceriță are vârsta de 20 de ani, pe când rapperul Tudor Sișu are 44 de ani. Se pare că dragostea lor este prea puternică, nefiind importantă diferența mare de vârstă.

O relație la fel de frumoasă a avut și Bianca Comanici. În tinerețe, de dragul iubitului său aceasta a plecat de acasă și s-a mutat cu el. Însă, povestea de dragoste nu a durat prea mult. Iubitul acesteia o impunea să facă videochat.

Despre noul său iubit, Bianca Niculai vorbește cu multă pasiune. Bruneta a menționat că artistul are toate calitățile pe care ea le dorește să le posede bărbatul vieții ei. De asemenea, tânăra a menționat că între ei este o chimie extremă. Cei doi se înțeleg excepțional în ciuda diferenței mare de vârstă. Chimia dintre cei doi este vizibilă și în postările de pe rețelele de socializare. Atât videoclipurile postate de bruneta, cât și pozele transmit pasiunea pe care o trăiește cuplul.

„Nu sunt pregătită să răspund la întrebarea asta. Vreau să subliniez faptul că mie îmi plac bărbații înalți. Trecuți prin viață. Cu experiență, din orice punct de vedere. Fizic, dacă e să vorbim de superficial, imaginea lui vorbește de la sine”, a spus Bianca despre relația cu rapperul.

selfie bianca niculai machiata

Despre noul său iubit, Bianca Niculai vorbește cu multă pasiune

Bianca Niculai câștigă pe Onlyfans: Influencerița a mărturisit că este bisexual

Una dintre cele mai populare vedete din showbizul românesc se expune pe Onlyfans. Una dintre cele mai controversate apariții din mediul online a acaparat toate rețelele de socializare. Tânără are o comunitate numeroasă atât pe Instagram, cât și pe Tik Tok. Însă, succesul de pe aceste platforme nu au fost suficiente pentru bruneta. Aceasta a decis să atingă succesul și pe Onlyfans.

Mai mult de atât, Bianca a menționat că este printre primele vedete din România care și-a creat cont pe această platformă. Pe urmele brunetei a mers și Diana Onișor, care și-a asigura un venit destul de bun datorită acestei platforme.

La fel ca și tânăra Bianca, lucyskkrr a decis să câștige nu doar din Instagram, dar și din Onlyfans. Domnișoarele și-au creat cont, au format diferite abonamente, pe care le poate achiziționa oricine pentru a le admira pozele senzuale.

selfie bianca niculai si noul ei iubit tudor sisu

Tânără influenceriță are vârta de 20 de ani, pe când rapperul Tudor Sișu are 44 de ani

Mai mult de atât, Bianca a menționat că este bisexual. Tânăra este atrasă în egală măsură atât de bărbați, cât și de fete. În ultima perioadă, bruneta trece printr-o perioadă extrem de grea. Vedeta a menționat că din cauza stresului a ajuns la spital. De asemenea, aceasta a ajuns și la anorexie nervoasă din cauza faptului că nu avea poftă de mâncare.

La doar 20 de ani, Bianca Niculai a reușit să se remarce pe Onlyfans, dar și pe alte rețele de socializare. Bruneta este extrem de îndrăgostită de noul ei iubit, care a ajutat-o să depășească momentele dificile prin care a trecut. Veniturile din online ale vedetei sunt uluitoare. Aceasta șocând de fiecare dată pe rețelele de socializare cu viața sa de lux

selfie bianca niculai machiata

Majoritatea dintre fanii acesteia au cunoscută după relația cu Dani Mocanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`