Prima pagină » Actualitate » Bianca Iordache își va crește singură copilul! Însărcinată în 4 luni, bruneta oferă detalii despre despărțirea de tatăl fetiței
Bianca Iordache își va crește singură copilul! Însărcinată în 4 luni, bruneta oferă detalii despre despărțirea de tatăl fetiței

Bianca Iordache își va crește singură copilul! Însărcinată în 4 luni, bruneta oferă detalii despre despărțirea de tatăl fetiței

11 ian. 2024, 10:58,
în Actualitate

Bianca Iordache își va crește singură copilul. Tânăra este însărcinată în 4 luni ș ia ales să vorbească despre cea mai frumoasă perioadă din viața ei, dar și despre tatăl copilului său. Focoasa brunetă a explicat de ce își va crește bebelușul singură.

Bianca Iordache își va crește singură copilul!

Bianca Iordache este una dintre cele mai frumoase femei din România. Focoasa brunetă a povestit cum s-a despărțit de bărbatul alături de care și-a petrecut ultimi doi ani. Bianca a considerat că avea o relație toxică și tocmai de aceea a luat decizia de a se despărți.

Acum, bruneta, însărcinată în 4 luni, susține că este fericită că va avea o fetiță.

„Sunt însărcinată în 4 luni. Voi avea o fetiță și sunt super fericită pentru că asta mi-am dorit și am simțit că voi avea fată. Îmi doresc copil de mulți ani. Nu am făcut tratamente, dar mergeam la doctor în mod obsesiv, nu întelegeam de ce nu rămân însărcinată. Din păcate am avut probleme și încă le mai am, din cauza stresului și a multor situații prin care am trecut. Nu știu cât sunt de pregătită, dar mă gândesc doar la mine și la fetița mea. Sunt norocoasă pentru că o am pe mama langa mine și familia care mă ajuta, mă susțin și sunt acolo indiferent de situație.”, a declarat Bianca Iordache.

Frumoasa brunetă și tatăl fetiței sale erau despărțiți în momentul în care aceasta a aflat că este însărcinată. Bruneta a încercat să-și refacă relația, dar bărbatul a dezamăgit-o din nou.

„Am fost despărțiți când am aflat de sarcină. Însă, având în vedere că ne-am dorit un copil împreună și ne-am dorit să avem o viața în doi, am crezut că acest copil îl va face să se maturizeze, să se schimbe și să realizeze că este cazul să se oprească din tot și să fie alt om. Din păcate, un om toxic nu are cum să se schimbe. El este genul de bărbat care nu poate să trăiască doar cu o femeie, nu poate să iubească real si îi place să trăiască în minciună. Eu trebuie să realizez într-un final că oamenii nu se schimbă niciodată. Tot ce a făcut în această perioadă m-a ajutat să realizez că nu este omul care am crezut că este. Au fost suficienți 2 ani de zile, tot, prin ce m-a făcut să trec… Când am avut nevoie mai mare de el, a făcut tot ce era mai rău, a mai adăugat Bianca.

Tânăra și-a dorit să aibă un copil

Bianca Iordache susține că și-a dorit foarte mult un copil, motiv pentru care urma să facă tratamente și investigații amănunțite. Frumoasa brunetă zice că această sarcină este cu adevărat o minune, chiar dacă a venit în momentul și cu omul nepotrivit.

„Mulți ani de zile nu am reușit să rămân însărcinată și urma să fac niște tratamente și investigații în momentul în care am aflat de sarcină. Este o minune venită într-un moment neașteptat și nepotrivit și cu omul cel mai nepotrivit. Sunt obișnuita ca în viață să trec prin ce este mai greu, mai dificil și complicat. Și, deși e greu de acceptat, totul în viața se întâmplă dintr-un un motiv. Am trecut eu prin alte momente mult mai dificile, cu siguranță trec și peste asta“, a adăugat bruneta.

Bianca este convinsă că va reuși să-și crească singură fetița, nefiind singura femeie care este nevoită să facă asta

„Nu sunt singura femeie care creste singură un copil, cum este de preferat, decât cu un om total greșit. Sunt o femeie împlinită mai am 5 luni și îmi strâng fetița în brațe. Sunt mamă, iar acum tot ce contează este să fiu sănătoasă. Sarcina decurge bine și asta este cel mai important.”, a mai zis Bianca Iordache, ce își va crește singură copilul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *