Prima pagină » Cancan » Bianca Giurcă de la „Insula Iubirii”, transformare spectaculoasă. Cum arată casa de vis pe care și-o construiește

Bianca Giurcă de la „Insula Iubirii”, transformare spectaculoasă. Cum arată casa de vis pe care și-o construiește

14 iun. 2024, 11:56,
în Cancan

Bianca Giurcă, fosta concurentă de la „Insula Iubirii”, a trecut printr-o transformare spectaculoasă de când s-a mutat la București. A devenit cunoscută în urma relației tumultuoase avute cu Marius Moise, alt concurent de la celebra emisiune la care a participat. În cele din urmă, Bianca Giurcă a pus capăt relației, iar acum se bucură de noua ei viață.

Bianca Giurcă a devenit cunoscută în spaţiul românesc, după participarea în calitate de concurentă la „Insula Iubirii”. Alături de Marius Moise au mers împreună în Thailanda ca să îşi testeze relaţia. Testul a fost picat de amândoi, iar relaţia lor a luat sfârşit în România, potrivit Unica.

Bianca Giurcă de la „Insula Iubirii”, transformare spectaculoasă

Bianca Giurcă și Marius Moise au devenit cunoscuți în toată țara, datorită apariției lor în cadrul emisiunii „Insula Iubirii”, unde au participat pentru a-și testa relația. La finalul experienței din cadrul reality show-ului, cei doi au decis să se întoarcă separat în România, luând împreună hotărârea de a pune capăt relației lor.

De-a lungul timpului, au existat mai multe încercări de împăcare între Bianca și Marius, dar au realizat că lucrurile nu mai funcționează între ei, ajungând în cele din urmă la concluzia că este momentul să-și ia rămas-bun definitiv.

Astfel, Marius a rămas în satul natal, unde se ocupă de mai multe afaceri, în timp ce Bianca a ales să facă un nou început și să se mute în București.

Cu toate acestea, între timp, fanii au fost surprinși să vadă un videoclip cu Bianca și Marius pe internet, în care cei doi dansau îmbrățișați, la botezul fiicei altor doi concurenți din emisiune, Ema și Răzvan, stârnind speculații și întrebări legate de starea actuală a relației lor. Astfel că, şatena a ţinut să lămurească ce status există, de fapt, între ei.

„Atât eu, cât și Marius am fost invitați la același eveniment. Evenimentul al lui Răzvan și al Emei. Eveniment la care n-am participat doar noi doi, ci a participat marea majoritate a concurenților de la Insula Iubirii. Realitatea este că Răzvan și Ema au pregătit mai multe momente artistice intersante pentru toți invitații lor printre care un moment super tare cu un domn”, a spus Bianca Giurcă.

Bianca Giurcă îşi construieşte casa visurilor

Decizia Biancăi Giurcă de a pune punct relației cu fostul ei iubit a adus schimbări semnificative în viața ei. După această schimbare de traiectorie, Bianca s-a mutat în București, unde a devenit o prezență constantă pe rețelele de socializare, atrăgând un număr impresionant de urmăritori. Această popularitate i-a adus și beneficii financiare, câștigând o sumă considerabilă de bani.

Cu bugetul acumulat, Bianca a decis să facă un pas mare înainte și să-și construiască o casă nouă, mare și frumoasă, care să îi reflecte personalitatea și stilul de viață. Anunțul despre proiectul său imobiliar a fost primit cu entuziasm de către fanii săi, care au fost alături de ea pe parcursul întregului proces.

În prezent, Bianca Giurcă este în așteptarea finalizării lucrărilor la noua ei locuință, urmărind cu atenție fiecare etapă a construcției printr-o serie de vizite regulate pe șantier. Încântată de progresele înregistrate, Bianca împărtășește cu fanii săi momentele din această călătorie către noul ei cămin prin intermediul postărilor de pe platformele de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
10 august 2024
10 august 2024