Prima pagină » Cancan » Bianca Giurcă consideră că a greșit foarte mult la “Insula Iubirii”. De ce i-a luat apărarea iubitului ei

Bianca Giurcă consideră că a greșit foarte mult la “Insula Iubirii”. De ce i-a luat apărarea iubitului ei

10 iul. 2023, 14:04,
în Cancan

Bianca Giurcă consideră că a greșit foarte mult la Insula Iubirii. Pe rețelele personale de socializare, concurenta de la emisiune a mărturisit de ce i-a luat apărarea iubitului ei, Marius Moise, după ce acesta a greșit față de ea și au apărut filmări la bonfire.

Concurenta a explicat motivul pentru care i-a luat apărarea lui Marius Moise în emisiune.

Bianca Giurcă consideră că a greșit foarte mult la “Insula Iubirii”

Concurenta de la Insula Iubirii a mărturisit că a greșit în momentul în care l-a apărat pe iubitul ei și știe că de asta este judecată acum.

„Probabil pentru că nici atitudinea mea nu a fost cea mai corectă la momentul respectiv. Am reacționat ca o mamă care își apără puiul, așa mi se pare acum când văd emisiunea. Mi se părea de datoria mea să-l protejez și să încerc să scot la suprafață şi partea frumoasa a lui și a relației noastre. Probabil am greșit și de aceea toți oamenii mă judecă atât de aspru. Și mai cred că aș putea avea aceeaşi atitudine cu orice om pe care îl iubesc”, a scris ea la postarea pe care a făcut-o pe InstaStory.

Ce decizie a luat Bianca Giurcă, după terminarea sezonului 7 de la Insula Iubirii

De asemenea, Bianca Giurcă a luat o decizie radicală, asta după ce s-a terminat sezonul 7 de la Insula Iubirii. Concurenta a făcut o sesiune de întrebări și răspunsuri cu fanii ei de pe rețelele personale de socializare, iar ea a răspuns curiozităților acestora.

Aceasta a mărturisit că nu își dorește să se căsătoreacsă și nici să aibă copii, asta cu toate că în urmă cu ceva vreme susținea faptul că și-ar fi dorit din toată inima să devină soția iubitului ei, Marius Moise. Întrebată ce-și dorește mai mult de la viața ei, dacă căsătorie sau copii, Bianca Giurcă a declarat că nu vrea nimic din toate astea.

„Nici una, nici alta. Acum îmi doresc să fac cât mai mulți bani, să mă plimb, și să fiu fericită”, a scris ea pe InstaStory.

Trecutul scandalos al unor concurente

Sezonul 7 al emisiunii a stârnit câteva controverse legate de trecutul anumitor concurente. Cele care au intrat în vizorul Viperelor pentru felul în care și-au câștigat existența înainte de emisiune sunt Ema și Claudia. Astfel, partenera lui Răzvan a practicat videochatul în trecut, iar Claudia Florescu a avut deschis un cont de OnlyFans, la care a renunțat în timp. Și-a găsit o ocupație mult mai interesantă, tânăra tatuată devenind antrenoare de fitness în Italia.

Totuși, despre Claudia, Viperele au dezvăluit că pe lângă activitatea interzisă minorilor de pe OnlyFans, ar fi practicat și cea mai veche meserie din lume. Dar se pare că acest lucru nu este adevărat. Iubita lui Bogdan Cîrlan a recunoscut că a fost, într-adevăr, pentru o perioadă, model pe platforma pentru adulți OnlyFans, dar de aici și până la a se spune că a practicat prostituția este cale lungă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
02 septembrie 2024
02 septembrie 2024