Prima pagină » Titlurile zilei » Bianca este iubita tânărului militar mort în Congo, în urma unui conflict armat. După nici două săptămâni de când bărbatul a fost înmormântat, aceasta a luat o decizie care i-a făcut pe mulți să plângă: „Am întâlnit iubirea”

Bianca este iubita tânărului militar mort în Congo, în urma unui conflict armat. După nici două săptămâni de când bărbatul a fost înmormântat, aceasta a luat o decizie care i-a făcut pe mulți să plângă: „Am întâlnit iubirea”

31 iul. 2024, 02:00, 7 ,
Sorin Pavelescu, în Titlurile zilei

Bianca Antoneac, iubita lui Petru Cosmin Samolinschi, tânărul militar mort în Congo, a postat, la nici două săptămâni de la înmormântare, o serie de mesaje de dragoste emoționante pentru bărbatul alături de care visa să îmbătrânească. Petru Cosmin Samolinschi, tânărul în vârstă de 23 de ani, ucis într-un atac cu mortiere în Congo, în data de 15 iunie 2024, a fost înmormântat în data de 20 iulie 2024, în localitatea Dorobanți, comuna Aroneanu.

Iubita tânărului militar mort în Congo își plânge iubirea pe Facebook: „Mi-e dor de dorul nostru și de noi”

La nici două săptămâni după ce Petru Cosmin Samolinschi, tânărul militar mort în Congo, a fost înmormântat, Diana Antoneac, iubita sa, a decis să posteze pe pagina sa de Facebook o mulțime de fotografii și mesaje de dragoste. Acestea i-au făcut pe mulți să plângă.

„Și brusc am înțeles că fără tine/ Eu însămi mor și nu pot învia/Și-am fost născută cum și tu știi bine/ Să-ți port o viață întreagă dragostea”, a scris tânăra în dreptul unei poze cu iubitul său.

Bianca Antoneac și Petru Cosmin Samolinschi aveau o relație și planuri de căsătorie. De altfel, ea este ultima persoană cu care fostul militar a vorbit înainte de a fi ucis.

„Mi-e dor de dorul nostru și de noi/ De mână să pășim din nou în doi/ De suflete curate, de-nceput/Mi-e dor să te iubesc cum n-am știut/Cu șoapte dulci mi-e dor să mă răsfeți/De aroma de cafea, în dimineți…/Când mai scriam povești de-amor tăcut/Mi-e dor să nu te caut în trecut/Mă uit cum trece viața, ce folos/Că nu vom știi să îmbătrânim frumos/ Mi-e dor de-o-mbrățișare, de-un sărut/Mi-e dor să te iubesc cum n-am știut”, a fost un alt mesaj postat de iubita tânărului mort în Congo.

Tânăra a creat mai multe albume în care apar poze de cuplu, imagini cu buchetele de flori dăruite de bărbat, dar și multe dedicații de dragoste pe care i le face postmortem.

„Ce repede trec anii… ce scurt e firul vieții/Abia ne bucurăm de zori dimineții/Și vine înserarea și noaptea se așterne/Și încă-o zi se duce și timpul ni se cerne/Ce repede trec anii…mai ieri eram copii/Purtam în tolbe vise și-n suflet bucurii/Apoi în tinerețe am întâlnit iubirea/Și-am învățat în taină ce înseamnă fericire/ Da… va veni o clipă când tu și eu și ea/Ne vom sfârși umblarea… cu toții vom pleca/Deci, fiți lumini în lume, feți raza dimineții/ Căci repede trec anii și scurt e firul vieții”, a fost un alt mesaj de iubire postat de tânără în amintirea iubitului său.

Petru Cosmin Samolinschi a fost ucis într-un atac cu mortiere în Congo!

Petru Cosmin Samolinschi, fost luptător și campion național la lupte libere, a fost ucis sâmbătă, 15 iunie 2024, într-un atac cu mortiere. Tânărul a activat timp de doi ani în cadrul Batalionului 151 Infanterie „Lupii Negri” din Iași, dar în dorința unui viitor mai bun a decis să-și dea demisia din armată și să plece într-o misiune privată în Congo. Alți doi colegii de-ai săi, un român și un cetățean din Republica Moldova, au fost grav răniți. Toți trei lucrau pentru o firmă ce asigura paza unei companii.

„Era plecat în misiune de aproximativ un an, nu știu cât trebuia să mai rămână acolo. Nu-mi vine să cred ce face goana asta după bani. Noi am aflat despre această tragedie sâmbătă seara”, a declarat un apropiat al tânărului.

Distrusă de durere, iubita tânărului militar mort în Congo trăiește acum din amintirile clipelor frumoase petrecute alături de bărbat.

Comentarii
  • Dacă rămânea în armată trăia și azi, cu bani ceva mai puțini dar siguri.

  • Până bagă prima belită în ea șii trec toate supărările și uită și pe mort și viața merge înainte,altceva nu scrieți vreun articol interesant… Numai despre panarame de astea

    • Pai e tânără, doar nu vrei să rămână singură de’acuma. Probabil că autorul articolului deja are fantezii cu ea 🙂

  • Ghiciți autorul citatului

    “Sufletele mari suferă în tăcere.”

  • Iar din astia care sufera pe facebuci… ce stire e asta?

  • asta avea nevoie akuta de bani nu de p88a
    d aia tragea saracu baiat

  • Mda, păcat de el, un fraier care lupta pentru mafioti pe bani, iar pe banii lui se distra fufa asta. O să sufere puțin până găsește un alt „luptator” să o întrețină. Așa se duc multi fraieri să lupte pentru străini, și in Ucraina si in alte tari. Nu ii mai faceți eroi ca nu sunt. Eroii noștri sunt cei care luptă pentru România, nu pentru țări straine si mafioți. Punct! Deocamdată nu lupta nimeni pentru România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
31 iulie 2024
31 iulie 2024