Prima pagină » Cancan » Bianca Drăgușanu urmează să devină mamă pentru a doua oară? Vedeta ar fi însărcinată cu Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu urmează să devină mamă pentru a doua oară? Vedeta ar fi însărcinată cu Gabi Bădălău

09 mai 2022, 11:50,
în Cancan

În cazul în care zvonurile se adeveresc, Bianca Drăgușanu va deveni mamă pentru a doua oară, undeva spre sfârșitul acestui ani. Totul s-a aflat din greșeală, blondina fiind cea care s-a dat de gol în timpul scandalului cu petrecerea burlacilor pentru Florin Salam. Mai mult, tatăl copilului ar fi nimeni altul decât celebrul ei iubit, Gabi Bădălău, cel care se află în proces de divorț de Claudia Pătrășcanu. Menționăm că actualul iubit al Biancăi Drăgușanu mai are doi copii, ambii băieți, din relația cu fosta artistă din trupele Exotic și Sexxy.

Secretoasă din fire cum o știm, Bianca Drăgușanu a vrut să țină totul ascuns! Totuși, potrivit spynews.ro, de data aceasta s-a aflat vestea cea mare. Blondina va fi mamă pentru a doua oară. Din primele informații, vedeta ar fi însărcinată cu Gabi Bădălău.

Bianca Drăgușanu, mamă pentru a doua oară

Se pare că în urmă cu două săptămâni, blondina a făcut anunțul, numai că din greșeală. Totul s-a întâmplat când Bianca a intrat în casă peste Gabi Bădălău și Florin Salam. Ei petreceau alături de un bărbat și niște domnițe. Văzând toate acestea, Bianca, impulsivă, printre multele cuvinte grele rostite, a aruncat și bomba: „Vouă v-a spus că sunt gravidă?”

Nu a durat mult, iar fetele care se aflau la acea vreme acolo au făcut public anunțul, scrie spynews.ro. Asta înseamnă că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău vor deveni părinți. Se pare că cei doi încearcă de mai multă vreme să devină părinți, iar de data aceasta iată că s-a și întâmplat.

Bianca Drăgușanu ar fi însărcinată în două luni

Cu toate că aceștia au ales să fie discreți, Bianca a fost văzută săptămâna trecută de două ori la o clinică privată din Pipera. Vedeta ar fi mers la medicul ei ginecolog, au precizat surse de la clinică. Aceleași persoane au confirmat și sarcina și din câte se pare, Bianca Drăgușanu este însărcinată în două luni.

Astfel, știind că vor începe un nou capitol, de altfel cel mai important, aceștia au sărbătorit la Atena. De 1 mai au ales să meargă la un hotel de 5 stele, unde au plătit aproximativ 2.000 de euro pe noapte. Și au toate motivele, dat fiind faptul că au parte de cel mai important moment din viața lor. Așadar, dacă totul decurge bine, Bianca Drăgușanu va deveni mamă pentru a doua oară undeva la sfârșitul acestui an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
08 septembrie 2024
08 septembrie 2024