Prima pagină » Cancan » Bianca Drăgușanu susține că familia ei are de suferit de pe urma notorietății sale. “Mă doare când copilul meu îmi spune…”

Bianca Drăgușanu susține că familia ei are de suferit de pe urma notorietății sale. “Mă doare când copilul meu îmi spune…”

06 aug. 2024, 09:46, 1 ,
Cezar Bulgaru în Cancan

Bianca Drăgușanu afirmă că familia ei suferă din cauza celebrității sale. Cel mai mult o doare să-și vadă mama suferind din cauza articolelor care o prezintă într-o lumină nefavorabilă. De-a lungul timpului, blondina a devenit cunoscută printr-o serie de controverse, scandaluri și relații tumultoase.

Cel mai recent episod a avut loc când a fost ridicată de mascați într-un dosar de evaziune fiscală.

Bianca Drăgușanu a intrat în lumea showbiz-ului acum mai bine de un deceniu, devenind cunoscută datorită emisiunii „Din Dragoste”, prezentată de Mircea Radu. În anii următori, blondina și-a consolidat statutul de vedetă prin apariții constante la televiziune, în reviste și la evenimente mondene. Viața ei amoroasă a fost intens mediatizată datorită relațiilor cu Cătălin Botezatu, Adrian Cristea și Victor Slav.

Bianca Drăgușanu susține că familia ei are de suferit de pe urma notorietății sale

Bianca Drăgușanu abordează cu calm articolele scrise despre ea, având o experiență de peste zece ani în showbiz. Totuși, familia ei suferă din cauza expunerii mediatice. Cel mai mult o afectează să-și vadă mama suferind din cauza celebrității sale. Situația este deosebit de delicată și pentru fiica ei de 7 ani.

„Asta doare cel mai tare. Mama. când citește ceva rău despre mine, este desfigurată. Eu nu sufăr de ceea ce scrie, eu sufăr când o văd pe ea că suferă. Eu nu sufăr că oamenii dau cu hate, eu sufăr că văd că suferă copilul meu datorită unor oameni care dau cu hate. Mama fetiței, mama nu știu cui, ce se întâmplă la școală. Sunt prea puternică să mă las afectată de niște vorbe ale unor oameni care nu mă cunosc.

Cine sunteți voi să mă judecați pe mine? De ce mă judecați voi pe mine? Voi aveți o viață perfectă? Întotdeauna păcătosul aruncă primul cu piatra. Pe mine nu asta mă doare. Mă doare când o văd pe mama transformată la față, mă doare când văd copilul meu că vine și îmi spune că s-a făcut o nedreptate. Se face o chestie din asta în care eu sunt afectată și nu prea știu cum să o gestionez’, a mărturisit ea în podcastul lui Bursucu.

Mama ei a suferit enorm

Bianca Drăgușanu afirmă că mama ei a plâns mult din cauza articolelor care au prezentat-o într-o lumină nefavorabilă.

„Să mă duc să le spun părinților, să o iau de acolo, să nu o iau. De fiecare dată am zis să stau să mă relaxez, că lucrurile se întâmplă cum trebuie ele să se întâmple. Am văzut-o de foarte multe ori pe mama plângând în urma unui articol. Asta mă doare cel mai tare, că ea s-a chinuit foarte mult cu noi. E o femeie foarte puternică, dar pe cât de puternică e, pe atât de sensibilă e. E foarte afectată și are și ea o vârstă. Ea e cea mai afectată’, a adăugat ea.

În cadrul podcastului moderat de Bursucu, Bianca Drăgușanu a precizat că familia ei are de suferit de pe urma notorietății sale și că acest lucru o doare enorm.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *