Prima pagină » Cancan ultimă oră » Bianca Drăgușanu, suspectă într-un dosar de evaziune fiscală. Control judiciar pentru două persoane
Bianca Drăgușanu, suspectă într-un dosar de evaziune fiscală. Control judiciar pentru două persoane

Bianca Drăgușanu, suspectă într-un dosar de evaziune fiscală. Control judiciar pentru două persoane

19 iul. 2024, 19:00, 1 ,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus măsura controlului judiciar faţă de un fost poliţist local şi soţia acestuia, implicaţi în dosarul de evaziune fiscală în care a fost pusă sub acuzare şi Bianca Drăguşanu.

Cei doi au fost reţinuţi joi pentru 24 de ore, însă procurorii nu au mai cerut în instanţă arestarea preventivă. În acest dosar, Bianca Drăguşanu are calitatea de suspect pentru evaziune fiscală.

Drăguşanu şi alţi suspecţi au fost ridicaţi

Joi dimineaţă, Drăguşanu şi alţi suspecţi au fost ridicaţi de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice şi duşi la audieri.

Aceştia sunt suspectaţi că aduceau haine de lux – blănuri, paltoane, geci din piele – din Turcia şi le vindeau prin intermediul firmei Biancăi Drăguşanu pe paginile unui site, pe Facebook şi Instagram, fără a declara veniturile la stat.

Hainele erau expuse, pentru prezentare, într-un magazin fizic situat pe Şoseaua Berceni nr. 96, fiind vândute exclusiv online, atât în România, cât şi în străinatate.

„În fapt, în sarcina acestora s-a reţinut că, în perioada 25.01.2018 – 25.01.2024, în calitate de administratori de fapt şi de drept ai unei societăţi comerciale, în scopul sustragerii de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale, au omis să evidenţieze în declaraţiile fiscale ale societăţii venituri realizate în perioada 13.12.2017 – 31.12.2023, în cuantum de 2.354.752 lei, obţinute în urma comercializării de articole de îmbrăcăminte, cauzând bugetului consolidat al statului un prejudiciu în cuantum de 331.509 lei”, susţin procurorii.

Bianca Drăgușanu ar fi fost deja audiată

Bianca Drăgușanu ar fi fost deja audiată ca suspectă iar aceasta s-a delimitat de faptele de evaziune fiscală cercetată explicând că ea nu avea rol administrativ în persoana juridică luată în vizor de către anchetatorii PTMB.

„Eu în cadrul societății mă ocupam doar de imaginea acesteia, de felul în care este văzută de către clienți, de promovare, dar nu m-am ocupat niciodată de administrarea ei efectivă”, ar fi declarat sub semnătură vedeta, în timpul audierilor de la parchet.

Sursele autorului punctează că la acest moment din anchetă calitatea Biancăi Drăgușanu este de suspectă ceea ce înseamnă că pe numele său nu s-a pus în mișcare acțiunea penală iar procurorii i-au adus la cunoștință doar acuzațiile, fără a lua față de aceasta măsuri preventive.

Comentarii
  • Haine made in Turcia vândute la prețuri de made in Franta. 🤣🤣 Pe langa evaziune ar trebui să se verifice și autenticitatea hainelor. Mulți si multe poartă haine fake made in Turcia dar umbla cu nasul pe sus de zici că au mii de euro pe ei. Dacă ii scuturi puțin cad 100 de lei 🤡 Oricum nu haina face pe om, dar ești fraier de 2x dacă porți fakeuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *