Prima pagină » Cancan ultimă oră » Bianca Drăgușanu suferă de o boală gravă
Bianca Drăgușanu suferă de o boală gravă

Bianca Drăgușanu suferă de o boală gravă

28 oct. 2019, 18:15,
în Cancan ultimă oră

Bianca Drăguşanu este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi. Este mereu cu zâmbetul pe buze şi pare fericită, însă vedeta ascunde un adevăr dureros. Bianca Drăguşanu suferă de o boală gravă.

Bianca Drăguşanu are diabet

Blondina pare că are tot ce îşi poate dori de la viaţă, însă, din păcate, sănătate sa scârţâie. Vedeta a aflat, în urmă cu mai bine de un deceniu, că are diabet. Aceasta este o boală incurabilă şi foarte gravă, dacă nu este ţinută sub control. Bianca Drăguşanu a povestit că a descoperit că suferă de această boală după ce a avut mai multe căderi de calciu. Ajunsă la medic, Bianca Drăguşanu a aflat că are probleme cu glicemia şi a fost nevoită să facă mai multe injecţii cu insulină pentru a depăşi, la momentul respectiv, crizele.

În plus, Bianca Drăguşanu a povestit că a făcut diabet din cauza stresului, pe sistem nervos. Aceasta a trecut prin multe dezamăgiri în dragoste, care au făcut-o să se consume, astfel că boala s-a instalat rapid. Bianca Drăguşanu a fost avertizată de medici că trebuie să aibă mare grijă al felul în care se comprtă şi la ce mănâncă dacă nu vrea ca boala să evolueze negativ.

„De foarte multe ori când am avut crize a trebuit să fac insulină. Încă nu sunt dependentă, dar mai am numai un pas. Dacă nu am grijă de mine, medicii m-au avertizat că boala se poate agrava foarte repede. Eu pun foarte mult suflet atunci când mă îndrăgostesc, mă implic şi sufăr foarte mult. Am făcut diabet pe sistem nervos, din dragoste. Am descoperit în urma unor analize că sunt bolnavă. Acum trebuie să am grijă, nu am voie să mă enervez şi trebuie să ţin regim alimentar strict”, a spus vedeta, în urmă cu ceva timp, potrivit informaţiilor din presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *