Prima pagină » Cancan » Bianca Drăgușanu s-a pozat goală în cadă. Vedeta era acoperită doar de petale de trandafiri

Bianca Drăgușanu s-a pozat goală în cadă. Vedeta era acoperită doar de petale de trandafiri

15 feb. 2022, 12:46,
în Cancan

Special pentru Valentine’s Day, Bianca Drăgușanu s-a expus goală pe rețelele de socializare, ca un cadou făcut fanilor. Considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, vedeta știe să-și vândă imaginea. În cazul de față, poza cu Bianca în cadă, acoperită doar de petale de trandafiri, a încins internetul.

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai cunoscute femei din România, fiind considerată printre cele mai frumoase! Blondina este o apariție greu de trecut cu vederea și cu siguranță rămâne întipărită pe retina domnilor, punându-le la grea încercare imaginația. Cu toate acestea, nici doamnele sau domnișoarele nu o pot trece cu vederea, astfel că adesea ea le trezește sentimente de invidie și gelozie.

Bianca Drăgușanu s-a pozat goală

Blondina are foarte mare grijă de imaginea ei astfel că nu e niciun secret că apelează adesea la medicul estetician atunci când simte nevoia de o schimbare. Vedeta se mândrește cu niște forme aproape perfecte, are un chip superb, parcă desenat, și un trup tras prin inel. Este și foarte activă pe rețelele de socializare și ține mereu legătura cu fanii ei. Din fericire pentru fanii săi, Bianca Drăgușanu nu se sfiește să pozeze provocator. Cu toate acestea, ultima imagine cu ea a făcut valuri pe internet.

Bianca Drăgușanu a pus pe jar tot internetul cu ultima fotografie postată pe contul de socializare. Blondina face furori cu aparițiile ei, fie că este vorba despre evenimente mondene ori pe rețelele de socializare. Recent, aceasta le-a dat palpitații fanilor, după ce a publicat o imagine în care apare goală-pușcă.

Lipsită de inhibiții și conștientă de atuurile ei, vedeta s-a afișat „îmbrăcată” în costumul Evei și acoperită doar cu petale de trandafir. Imaginea cu Bianca goală în cadă a făcut furori pe rețelele de socializare, iar internauții au înroșit butonul de apreciere. În doar câteva ore de la publicare, imaginea a strâns mii de aprecieri, iar ele continuă să crească.

Bianca Drăgușanu și-a retușat unele trăsături

După cum se știe, vedeta este adepta înfocată a intervențiilor estetice, apelând ori de câte ori are nevoie la așa ceva. Recent, Bianca Drăgușanu a trecut din nou pragul medicului estetician pentru a-și micșora buzele. Mai exact, aceasta a apelat la o intervenție chirurgicală prin care și-a topit acidul hialuronic din buze. În urma acestei proceduri, vedeta s-a transformat total, schimbarea fiind vizibilă.

„Pentru mine a fost un șoc să mă văd dintr-o dată, după aproape 15 ani, când eram obișnuită cu «crenvuștii» ăia, a fost ceva șocant. Îmi plăceau «crenvuștii» mei, dar eu am lansat trendul ăsta. Sunt un trend setter. Toată lumea se ducea la medicul estetician cu poza mea, deși marea majoritate mă critica pentru mărimea buzelor mele. S-au făcut toate așa și pentru asta nu mai vreau să fiu așa. Eu vrea să fiu altfel”, a spus Bianca Drăgușanu, referitor la recenta intervenție.

Mai mult, de-a lungul timpului, actuala iubită a lui Gabi Bădălău a apelat la foarte multe intervenții chirurgicale pentru a-și modela înfățișarea după bunul plac. Iar pentru aceasta, blondina a scos din buzunar sume cu multe zerouri. Însă, ținând cont cum arată Bianca Drăgușanu goală, cu siguranță a meritat efortul…


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *