Prima pagină » Radio » Actualitate » Bianca Drăgușanu s-a împăcat, din nou, cu Gabi Bădălău. Despărțirea lor a durat doar două săptămâni

Bianca Drăgușanu s-a împăcat, din nou, cu Gabi Bădălău. Despărțirea lor a durat doar două săptămâni

03 oct. 2023, 13:03,
în Radio

Bianca Drăgușanu s-a împăcat, din nou, cu Gabi Bădălău, la doar două săptămâni de la despărțire ce părea definitivă de această dată. Cei doi au început o relație în urmă cu trei ani, de-a lungul cărora au avut câteva episoade de ceartă urmată de împăcare. Acum, după ce și-au reconfirmat relația, Bianca Drăgușanu a mărturisit că nu mai vrea să-și mai expună viața personală.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit și s-au împăcat de mai multe ori în cei trei ani de relație și de fiecare dată părea că nu există cale de întoarcere. Însă, cei doi nu au putut să stea prea mult despărțiți și de fiecare dată au revenit unul în brațele celuilalt. La fel s-a întâmplat și acum, când au stat departe unul de altul timp de aproape trei săptămâni.

Bianca Drăgușanu s-a împăcat, din nou, cu Gabi Bădălău

La mai bine de două săptămâni de când au anunțat că nu mai formează un cuplu, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt din nou împreună. Anunțul a fost făcut, pe surse, în emisiunea lui Dan Capatos, însă protagoniștii nu au confirmat informația.

Dacă până acum Bianca Drăgușanu a vorbit deschis despre relațiile ei, ba, mai mult, ea și partenerii ei și-au spălat rufele în public, iată că acum aceasta a luat decizia de a-și ține viața personală la secret.

„Eu sunt într-o stare de fericire permanentă. Fericirea mea nu a depins niciodată de nimeni. Sunt fericită, sunt bine! Nu o să-mi mai pun viața pe tapet cum am pus-o atâția ani, pentru că îmi creează un disconfort. Chiar îmi place când citesc ziarele și văd că nu sunt acolo! E mai bine să fiu mai discretă, ca să nu îmi bat capul cu unele neadevăruri”, a spus Bianca Drăgușanu.

Care a fost motivul ultimei despărțiri

În urmă cu mai bine de două săptămâni, Bianca Drăgușanu confirma despărțirea de Gabi Bădălău. Atunci, apropiații lor susțineau că separarea ar fi fost provocată de episoadele violente și de gelozie ale blondinei. Omul de afaceri a adoptat o atitudine diplomată în privința despărțirii, sugerând că gesturile lui nu au fost îndeajuns de apreciate pe parcursul parteneriatului.

„Îi mulțumesc Biancăi pentru tot și îi doresc să fie sănătoasă. Nu poți schimba pe cineva iubindu-l mai tare. Am încercat până nu a mai fost loc de încercat, ca să nu rămân cu regrete. Mi se pare cel mai trist să nu te vezi văzut, auzit și înțeles, iar eu tot vorbeam și îi explicam degeaba. Noi ne-am despărțit pentru că ceva nu mergea bine, iar uneori despărțirea este o binecuvântare.

Au fost trei ani frumoși, cu maximă adrenalină în relație, cu multă iubire, cu multă gelozie, cu multe bune și cu rele. Am avut ce învăța de la această relație… rămân cu tot ce a fost bun și frumos… a fost și o lectie de viață pentru mine… O să o respect pe Bianca toată viața și din partea mea să nu vă așteptați la scandal, mizerii, filmulețe sau ceva de genul… eu sunt bărbat”, spunea atunci Gabi Bădălău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *