Prima pagină » Cancan ultimă oră » Bianca Drăgușanu s-a dezlănțuit la adresa Dariei Radionova, iubitei lui Alex Bodi: „Mi se pare penibil”

Bianca Drăgușanu s-a dezlănțuit la adresa Dariei Radionova, iubitei lui Alex Bodi: „Mi se pare penibil”

24 ian. 2021, 18:59,
în Cancan ultimă oră

Cine spunea că lucrurile s-au mai liniștit după ce Bianca Drăgușanu și-a găsit fericirea în brațele lui Gabi Bădălău s-a înșelat amarnic! Daria Radionova a făcut mai multe declarații în presă despre fosta partenerului său, motiv pentru care acum ea s-a dezlănțuit! Ce cuvinte i-a adresat rusoaicei, dar și lui Alex Bodi!

Bianca Drăgușanu a reușit să treacă peste despărțirea de Alex Bodi, iar acum e din nou fericită în brațele lui Gabi Bădălău, dar iată ca a reușit să fie enervată la culme după ce în presă Daria Radionova, actuala parteneră a fostului ei soț, a făcut mai multe declarații referitoare la adresa sa, fapt pentru care Bianca Drăgușanu nu a putut să stea indiferentă la auzul acestor cuvinte!

Bianca Drăgușanu s-a dezlănțuit la adresa iubitei lui Alex Bodi

Deși nu mai are nicio treabă cu afaceristul și mai mult cu iubita lui, iată că de data aceasta nu a putut să se abțină atunci când Daria Radionova a atacat-o din nou, fără să mai aibe vreo legătură sau ceva de împărțit!

Bianca Drăgușanu a declarat pentru Fanatik.ro că i se pare penibilă situația și nu are nimic de comentat la adresa Dariei Radionova, mai ales că se știe foarte bine că a trăit alături de fostul ei soț în vremea cât ei erau încă împreună și nu a interesat-o că strică o relație!

„În primul rând, despre cine vorbim? Este comic și amuzant! Vorbim despre niște persoane care vorbesc despre mine, că să se scrie despre ele. Ce părere să am despre o femeie care a fost amantă fostului meu soț din februarie 2020? Mi se pare penibil cum o persoană, care a trăit pe ascuns cu un bărbat căsătorit mai bine de jumătate de an, să deschidă gura și să se pretindă a fi ceva ce nu a fost, nu este și nu va fi.”, a spus Bianca Drăgușanu pentru sursa citată!

Totodată, diva nu s-a lăsat cu una cu două și l-a inclus în ”ecuație” și pe fostul ei soț spunând că nu vrea să mai fie asociată cu el!

Vedeta nu s-a oprit aici cu mesajul pentru Daria Radionova, rusoaica din brațele lui Alex Bodi, și a ținut să precizeze pentru sursa citată că ea vrea doar să se agațe de numele ei și să apară prin presă, căci altfel nu s-ar fi întâmplat niciodată acest lucru!

”Nu-mi doresc asocierea cu aceste personaje penibile. Îmi este milă de ea și această comedie penibilă nu este circul meu. În favoarea ei, ar fi fost bine să tacă, nu să se agaţe ca o lipitoare de numele meu, ca să apară la TV sau în ziare. Eu sunt Bianca Drăgușanu, am peste 14 ani de carieră și proiecte TV.”, a mai declarat Bianca Drăguașanu!

Bianca Drăgușanu vrea să se mărite din nou!

Deși iată iar e implicată într-un mic scandal cu actuala fostului ei soț, Bianca Drăgușanu se declară fericită și împlinită!

Invitată într-o emisiune TV ea a mărturisit că vrea să devină din nou mireasă și știe sigur că a treia oară e cu noroc! Cine să fie alesul?! Ei bine, nimeni altul decât Gabi Bădălău, căci cei doi au o relație și împreună au fost recent în Maldive!

Chiar și Claudia Pătrășcanu, încă soția lui Gabi Bădălău, știe despre intenția tatălui copiilor săi, fiind anunțată că trebuie grăbit procesul de divorț pentru ca afaceristul să poată să facă iar pasul cel mare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *