Prima pagină » Cancan ultimă oră » Bianca Drăgușanu, reacție surprinzătoare după ce Alex Bodi s-a împăcat cu Daria Radionova

Bianca Drăgușanu, reacție surprinzătoare după ce Alex Bodi s-a împăcat cu Daria Radionova

22 nov. 2021, 14:15,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Alex Bodi și Daria Radionova par să se fi împăcat. Cei doi au fost surprinși împreună la un restaurant din Londra zilele trecute. Cum a reacționat Bianca Drăgușanu la aflarea veștii că fostul soț s-a împăcat cu rivala ei, cea cu care musculosul a înșelat-o în căsnicie.

Bianca Drăgușanu a făcut o postare cu un mesaj subtil, mulți s-au gândit că este adresat fostului ei soț, Alex Bodi.

Cum a reacționat Bianca Drăgușanu după ce Alex Bodi s-a împăcat cu Daria Radionova

Blondina a postat noaptea, înainte de somn, o imagine în care o ține strâns de mână pe fiica ei Sofia, în pat. Aceasta a scris „Mintea mea este incredibil de puternică”.

Pe vremea aceasta, anul trecut, cele două dive își aruncau săgeți în online. Creatoarea de modă s-a enervat enorm când a văzut că Daria Radionova a făcut publice câteva imagini din perioada în care s-a iubit pe ascuns cu Alex Bodi; Bianca Drăgușanu știa despre aventurile fostului soț și au avut de multe ori discuții aprinse din cauza afaceristei de 27 de ani.

“Dar nu mă pot abține. (n.r.: una dintre prietene i-a spus: «Abține-te»). Sunt sfătuită să nu vorbesc nimic! Sunt sfătuită în continuare să nu vorbesc nimic, chiar dacă sunt provocată de cretinoide, eu nu trebuie să vorbesc nimic, pentru că le fac celebre. Le-am făcut deja. Le-am făcut deja celebre! Sunt sfătuită să nu vorbesc nimic. O să tac, o să tac? Rămâne de văzut”, a declarat Bianca Drăgușanu într-o filmare realizată la atelierul de rochii pe care îl deține în București.

Afaceristul ar fi avut o relație si cu Ema Uta

Alex Bodi este cunoscut în lumea mondenă prin relațiile sale amoroase pline de scandaluri, dar și prin viața de lux pe care o afișează ori de câte ori are ocazia. Pe contul său de Instagram, afaceristul se afișează în ipostaze surprinzătoare și nu ține cont de criticile internauților.

După divorțul de Bianca Drăgușanu și de relația tumultoasă cu rusoaica Daria Radionova, Alex Bodi și-ar fi găsit fericirea în brațele unei alte blondine, Ema Uta.

Tânăra în vârstă de 30 de ani i-a cucerit inima faimosului om de afaceri, iar cei doi s-au afișat în public în ipostaze tandre. Aceștia au fost surprinși la un eveniment privat și se pare că relația lor este una cât se poate de serioasă.

Mai mult decât atât, afaceristul a postat pe rețelele de socializare fotografii alături de Ema Uta, observându-se cât sunt de fericiți.

Tânăra este extrem de apreciată de vedetele din România datorită talentului său. Aceasta este make-up artist de profesie, iar transformările pe care le face Ema cu ajutorul machiajului sunt uluitoare. Mai multe artiste din showbiz-ul românesc s-au lăsat pe mâna frumoasei blondine, iar rezultatul a fost pe măsură.

Cu toate că păreau să aibă o relație frumoasă, afaceristul s-a afișat acum cu fosta lui iubită Daria Radionova. Niciunul dintre ei nu a confirmat însă până acum presupusa poveste de dragoste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *