Prima pagină » Cancan ultimă oră » Bianca Drăgușanu, probleme la întoarcerea din vacanță! Prin ce experiență a fost nevoită să treacă vedeta

Bianca Drăgușanu, probleme la întoarcerea din vacanță! Prin ce experiență a fost nevoită să treacă vedeta

04 iul. 2024, 23:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Bianca Drăgușanu a avut parte de momente dificile la întoarcerea din vacanță! Cu ce problemă s-a confruntat diva, după ce s-a distrat pe cinste alături de prietenele ei. Iată prin ce experiență a fost nevoită să treacă vedeta.

Bianca Drăgușanu a avut parte de o experiență dificilă la întoarcerea din vacanță, fiind nevoită să petreacă peste 50 de ore în aeroport pentru a ajunge acasă.

Cu ce probleme s-a confruntat Bianca Drăgușanu la întoarcerea din vacanță

Vedeta a relatat pe rețelele de socializare că întreaga călătorie a durat aproximativ 50 de ore, dintre care 48 le-ar fi petrecut în avion. În timpul acesta, ea a menționat că ar fi putut ajunge în China și Singapore și înapoi.

După ce a aterizat în România, Bianca Drăgușanu a mai petrecut încă două ore în aeroport, așteptând să-și recupereze bagajul.

Bagajul său, care trebuia să sosească direct din Elveția, a fost întârziat, iar Bianca Drăgușanu a trebuit să facă cercetări suplimentare pentru a-l găsi. În cele din urmă, acesta a fost recuperat.

„Am zburat 48 de ore. Puteam să ajung în China și în Singapore, să mă duc și să mă întorc în timpul ăsta. Am ajuns acasă după 50 de ore și acum îmi aștept bagajul, care plecase din Elveția și trebuia să vină direct în România. Ce credeți? Am găsit bagajul? Am aterizat în România după aproximativ 50 de ore și mi-am așteptat bagajul în aeroportul din România vreo două ore și un pic. După câteva cercetări mi-am găsit și bagajul”, a mărturisit Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare.

Vedeta a avut bilet la business class

Vedeta a subliniat că întreaga experiență a fost o adevărată peripeție, evidențiind că serviciile de călătorie din clasa business nu mai oferă aceeași calitate ca odinioară.

„A fost o peripeție… Se pare că aparențele înșeală de fiecare dată. Nici businessul nu mai e ce a fost odată. Nu vă spun în aeroport… Ce e la business e cum ești la Obor. La Obor e mai bine că totuși ești organizat și nu te calci în picioare”, a adăugat vedeta.

Bianca Drăgușanu a comparat situația din aeroport cu aglomerația de la piața Obor, subliniind lipsa de organizare și disconfortul resimțit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *