Prima pagină » Cancan ultimă oră » Bianca Drăgușanu plătește aproape zilnic 200 de lei amendă, pentru că își parchează mașina neregulamentar

Bianca Drăgușanu plătește aproape zilnic 200 de lei amendă, pentru că își parchează mașina neregulamentar

04 apr. 2022, 23:29,
în Cancan ultimă oră

Bianca Drăgușanu se numără printre acele vedete care niciodată nu apelează la mijlocul de transport în comun. Deși este mult mai comod să își folosească mașina personală, există și multe dezavantaje care apar. De exemplu, vedeta plătește zilnic 200 de lei amendă pentru că parchează neregulamentar.

Bianca Drăgușanu a povestit recent o nemulțumire pe care o are. Vedeta, de fiecare dată când merge le atelierul său, este nevoită să parcheze neregulamentar. Această încălcare a legii îi aduce blondinei o amendă de 200 lei, aproape zilnic. Recent, ea a răbufnit pe rețelele de socializare și a făcut un videoclip în cadrul căruia a explicat care este, de fapt, adevărata problemă.

Aceasta și-a arătat nemulțumirea față de locurile de parcare inexistente lângă atelierul ei. Iată ce a spus Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare, despre amenda pe care o plătește aproape zilnic.

 Bianca Drăgușanu plătește aproape zilnic 200 de lei amendă

Bianca Drăgușanu a vorbit pe InstaStory despre o problemă cu care se confruntă aproape zilnic. Vedeta, de fiecare dată când merge la atelierul său de modă, plătește o amendă de 200 de lei pentru parcare neregulamentară.

Astăzi, blondina și-a ieșit din minți și a înregistrat strada pe care se află studioul ei de creație.

„Am ajuns din nou la atelier și din nou am constatat că nu am loc de parcare. În fiecare zi amenda e în jur de 200 de lei. Deci cam atât m-ar costa pe mine parcarea zilnic aici. Ce fac? În zece zile plătesc 2000 de lei parcarea la atelier pentru că nu există loc de parcare? Efectiv nu există loc de parcare, a spus ea pe rețelele de socializare”, a transmis Bianca Drăgușanu.

Nu este singura care parchează neregulamentar

Bianca a ținut să surprindă în videoclip și alți participanți la trafic. Se pare că ea nu este singura care parchează incorect mașina. În imaginile postate pe Instagram, se observă și alți șoferi care au lăsat mașina chiar pe trecerea de pietoni.

„Ce fac? Cam așa arată parcarea. Adică uitați, unii parchează pe trecerea de pietoni pentru că nu ai unde să parchezi. Nu ai. Ăsta e tot pe trecerea de pietoni. Eu unde parchez mașina? Ar fi a zecea tură pe care o dau. Unde parchez mașina eu?”, a mai spus aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
04 octombrie 2024
04 octombrie 2024