Prima pagină » Cancan ultimă oră » Bianca Drăgușanu, părere sinceră despre iubita lui Victor Slav. Știe trecutul Selinei: „Nu cred că ar vrea să intre în conflict cu o leoaică”

Bianca Drăgușanu, părere sinceră despre iubita lui Victor Slav. Știe trecutul Selinei: „Nu cred că ar vrea să intre în conflict cu o leoaică”

07 sept. 2024, 18:00,
în Cancan ultimă oră

Bianca Drăgușanu și-a spus părerea sinceră despre Selina, iubita lui Victor Slav. Cuplul participă la show-ul de la Antena 1, Asia Express, și s-au bucurat din plin de această aventură.

Victor Slav și iubita sa, Elena Lupu, cunoscută sub numele de Selina, se numără printre cele 9 cupluri curajoase care au acceptat provocarea de a participa în noul sezon al emisiunii „Asia Express”. Cei doi formează un cuplu de aproape trei ani, iar deși au avut despărțiri și împăcări pe parcurs, sunt acum unul dintre cele mai îndrăgite perechi din showbiz.

În ciuda faptului că trecutul amoros al lui Victor Slav este bine cunoscut publicului, mai ales relația cu Bianca Drăgușanu, alături de care are o fetiță pe nume Sofia, relațiile dintre cele două femei nu par a fi tensionate. Bianca, cunoscută pentru felul direct în care abordează lucrurile, a declarat că nu are nicio problemă cu actuala parteneră a fostului ei soț.

Se pare că diva știe despre trecutul Selinei, inclusiv despre speculațiile legate de aparițiile acesteia în show-uri pentru adulți, dar, cu toate acestea, Bianca nu a pus nicio piedică în ceea ce privește interacțiunea acesteia cu fetița lor, Sofia. Blondina a subliniat că atâta timp cât totul este în regulă cu fetița, nu are de ce să obiecteze în privința relației dintre Victor și Selina.

„În general, îmi este greu să-mi las copilul cu o altă femeie, dar, pentru că am încredere în el, știu că face alegeri corecte, că e un bărbat cerebral și că fata stă cu el. Știam de acest detaliu despre ea, dar cred că, până la urmă, nu este de condamnat pentru că este o femeie care știe ce face. Fata mea e mare, nu mi-a spus niciodată nimic rău despre ea, nu are de ce să-mi fie frică. Până la urmă, eu sunt leoaică și nu cred că ar vrea să intre în conflict cu o leoaică.

Deocamdată stau liniștită! Oricum, copilul trăiește și locuiește cu mine, se duce o dată la două săptămâni la tatăl ei acasă, o zi. Deci, nu cred că cineva ar vrea să intre în conflict cu o leoaică. E doar o femeie care a avut o activitate pe care eu nu o condamn. Nu am nicio problemă! Fiecare are un trecut, un bagaj, fiecare știe ce e mai bine de făcut”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru cancan.ro.

„Victor a mai luptat, a mai tras de mine, pentru familie”

Povestea de dragoste dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav a început în 2013, iar la scurt timp au decis să se căsătorească. Din păcate, la un an de la eveniment, aceștia au decis să divorțeze. Deși pusese capăt căsniciei, aceștia au hotărât să își mai dea o șansă, iar în anul 2016, Bianca Drăgușanu a adus pe lume o fetiță. Până la urmă, Bianca și Victor au ajuns la separarea definitivă, în ciuda faptului că deveniseră și părinti.

Chiar dacă Victor a încercat să salveze relația, lucrurile nu au mai funcționat între cei doi, motiv pentru care au ajuns la concluzia că le este mai bine separat.

„Ne-am cunoscut pe platourile de filmare, a fost o chimie între noi doi. Am fost magneți, ne-am lipit vreo 6 ani din viață. Este tatăl copilului meu, va fi prezent în viața mea și a Sofiei mult timp, ne respectăm.

Am divorțat pentru că am ajuns, la acel moment, amândoi la concluzia că s-a terminat povestea. Anumite povești de dragoste sunt făcute ca să se termine, să se consume. El a mai luptat, a mai tras de mine, pentru familie.

Eu, când am rămas însărcinată, chiar dacă nu eram în relațiile cele mai bune cu tatăl copilului, i-am zis: eu acest copil îl păstrez, va fi fetiță și va fi prietena mea cea mai bună”, declara Bianca Drăgușanu, în urmă cu ceva timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *