Prima pagină » Cancan ultimă oră » Bianca Drăguşanu l-a umilit pe Alex Bodi! Ce îi făcea afaceristul, în pat

Bianca Drăguşanu l-a umilit pe Alex Bodi! Ce îi făcea afaceristul, în pat

27 apr. 2021, 07:37,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Chiar dacă nu mai sunt împreună, se pare că Bianca Drăgușanu nu se poate abține nici acum să îi „înțepe” Alex Bodi, aflat acum în închisoare. Un mesaj publicat pe Instagram a dat tututor de gândit.

Concret, Bianca a dat de înțeles, făcând aparent o comparație cu ninsoarea de luna trecută, că nopțile fierbinți petrecute alături el, nu au fost chiar așa de spectaculoase precum se credea. „ A nins cinci minute, sau cum ar zice bărbații, toată noaptea”.

Bogătașul cerchez Cengiz Şıklaroğlu a devenit cunoscut în țara noastră pentru că s-a iubit cu artista Otilia Bilionera, dar și cu Ioana Filimon de care s-a despărțit cu un scandal monstruos. Acum, bărbatul s-a îndrăgostit de Bianca și îi face toate poftele, în timp ce fostul ei soț îndură chinurile vieții din închisoare.

Din celula sa, Alex Bodi i-a transmis un mesaj cu tâlc Biancăi Drăgușanu

De curând, Alex Bodi a acceptat să dea un interviu. El i-a cerut jurnalistului cu care a vorbit să-i spună fostei partenere că un mafiot nu se autoproclamă astfel niciodată. Desigur, acesta a fost o aluzie înțepătoare la prietenul Biancăi Drăgușanu, Cengiz Şıklaroğlu. Ulterior, el a mai subliniat că pozele pe care le-a făcut alături de bogătașul cerchez sunt singurele daruri pe care le-ar fi făcut și nu ar fi vorba despre cadouri de lux, care valorează o avere.

“Să se înțeleagă bine și să îi spui și domnișoarei blonde care a analizat subiectul, cea blondă care se uita la filmele cu mafioți, cred că nu le-a văzut bine. Un mafiot nu se autointitulează sau se autoproclamă mafiot, niciodată! Nu stă la taclale cu presa ca să dea chestii, să caute materiale, nu vrea atenție. Iar eu tribut, nu am plătit în viață mea nimănui, să nu se înțeleagă greșit.

Eu am făcut cadouri doar persoanelor iubite. Singurul cadou pe care l-am făcut este o poză pe care el m-a rugat să o facem împreună. Poză pe care eu nu am publicat-o și nu am dat-o nimănui. Acesta este singurul cadou pe care eu i l-am făcut lui. Iar presa română să nu mai umfle.

Pe toți îi facem milionari și mafioți, iar realitatea este total altfel. Eu, nefiind așa mafiot ca el, nu o să dau atâtea detalii și o să îmi văd de treaba mea. Vreau să spun că lucrurile s-au încheiat atunci între noi și atât”, a dezvăluit Alex Bodi pentru publicația spynews.ro.

Ca o coincidență sau nu… la descrierea imaginii de mai jos, făcută recent de creatoarea de modă, ea a notat: “Ea este o regină care poate trece de la latura ei roială la cea de gangster în cinci secunde (…)”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *