Prima pagină » Cancan » Bianca Drăgușanu, ipostaze nud pe rețelele de socializare. De la ce a izbucnit scandalul dintre focoasa blondină și celebra Iulia Albu

Bianca Drăgușanu, ipostaze nud pe rețelele de socializare. De la ce a izbucnit scandalul dintre focoasa blondină și celebra Iulia Albu

04 feb. 2022, 13:51,
în Cancan

Bianca Drăgușanu s-a afișat recent în ipostaze nud pe rețelele de socializare. Blondina și-a surprins admiratorii cu fotografii incendiare, iar relația pe care o are cu Gabi Bădălău a provocat controverse în lumea mondenă. Bianca Drăgușanu este de ceva vreme protagonista unui conflict după ce în presă au apărut mai multe zvonuri. Iată de la ce a izbucnit scandalul dintre focoasa blondină și celebra Iulia Albu.

Bianca Drăgușanu, apariții nud pe rețelele de socializare

Bianca Drăgușanu nu ezită să se afișeze în ipostaze provocatoare ori de câte ori are ocazia. Blondina a postat în ultima perioadă fotografii extrem de sexy în mediul online, spre încântarea internauților.

Cu toate că a provocat de nenumărate ori controverse în lumea mondenă, aceasta nu a ținut cont de criticile celor din jur și și-a asumat fiecare apariție în showbiz-ul autohton. Recent, focoasa blondină s-a fotografiat goală în cadă și în dormitor, iar reacțiile fanilor nu au întârziat să apară.

Bianca Drăgușanu a făcut furori încă de la primele apariții în lumea mondenă. Aceasta a pozat de mai multe ori în revista Playboy și a recunoscut că nu ezită să câștige bani din propria imagine. Fosta iubită a lui Cătălin Botezatu a mărturisit că a primit sume impresionante pentru pictorialele incendiare în celebra revistă pentru bărbați.

,,Nu m-aş fi dus eu niciodată să cer să pozez fără haine, dar când am primit oferta am acceptat pentru că sunt mândră de cum arăt. În fond, din asta trăiesc: din vânzare de imagine, nu am idei preconcepute şi nu mi-e jenă să o fac. E un drum ales de mine, nu e impus de cineva, aşadar toate deciziile pe care le iau îmi aparţin 100%.”, a declarat blondina pe vremea când a pozat în Playboy.

Printre vedetele din România care au pozat nud se află și celebra Mihaela Rădulescu. Aceasta a realizat recent un pictorial incendiar la vârsta de 52 de ani. Și frumoasa actriță Ioana Ginghină s-a lăsat fotografiată goală în revista Playboy, spre încântarea fanilor ei. În ipostaze incendiare a pozat și Daniela Crudu, care a câștigat sume fabuloase din ședințele foto sexy.

O altă vedetă care arată spectaculos și atrage privirile tuturor este Dana Săvuică. La vârsta de 52 de ani, aceasta se afișează în ținute provocatoare pe rețelele de socializare. De asemenea, iubita lui Smiley, Gina Pistol, a făcut furori pe vremea când a pozat în ipostaze nud.

Dincolo de aparițiile incendiare și de controversele din viața privată, blondina se află mereu în atenția publicului, având în vedere relațiile sale amoroase tumultoase. De ceva vreme, Bianca Drăgușanu are o relație cu Gabi Bădălău, însă povestea lor de dragoste este una cu certuri și împăcări. Cu toate acestea, se pare că cei doi au planuri de viitor și se declară mai fericiți ca oricând.

Ce a declanșat conflictul dintre blondină și celebra Iulia Albu

Bianca Drăgușanu se află de ceva vreme în conflict cu Iulia Albu. Se pare că scandalul dintre cele două a izbucnit după ce aceasta din urmă a comentat aparițiile și ținutele focoasei blondine. De aici până la izbucnirea unui adevărat scandal nu a fost decât un pas. La rândul ei, Bianca Drăgușanu a reacționat cu câteva replici dure la adresa criticului de modă.

,,Ea orice ar face a păstrat stilul de naftalină. Îi recomand să fie atentă la ce zice despre mine, pentru că îi fac PR gratuit în stilul meu deja consacrat, iar eu sunt mega gipsy gueen.”, a reacționat blondina.

Cu toate acestea, Bianca Drăgușanu a mărturisit că de fapt cele două se apreciază în secret, însă replicile tăioase și ironice sunt nelipsite între ele.

,,Eu și dânsa avem oricum o relație civilizată și ne iubim în secret. Chiar ne și apreciem, dat tot în secret. Și dacă stați și o analizați, e tot fanul meu și e tot un fel de apreciere ce face și acum, dar apreciere stilizată. Până la urmă, dacă m-ar fi lăudat și-ar fi pierdut farmecul! Și eu la fel, dacă aș fi tăcut fără să o înțep, îmi pierdeam coroana de regină a mahalalei mele stilizate.”, a mai declarat Bianca Drăgușanu.

Reacția blondinei a venit după ce Iulia Albu și-a exprimat punctul de vedere cu privire la stilul vestimentar al Biancăi Drăgușanu.

,,Șocant este că ea arată bine față în față, dar nu cum arată pe Instagram. Își asumă asta, ea vrea să fie o fată sexi și asta promovează. Nu prea avem ce comenta la Bianca Drăgușanu pentru că ea nu a avut nici evoluție, nici involuție din punct de vedere vestimentar. La ea a fost o linie constantă, este aceeași zonă abordată.”, a precizat recent Iulia Albu în cadrul unei emisiuni.

Bianca Drăgușanu a făcut furori pe rețelele de socializare după ce a apărut în ipostaze nud. Reacțiile din mediul online nu au întârziat să apară, iar fotografiile extrem de sexy au fost apreciate de internauți.

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *