Prima pagină » Cancan ultimă oră » Bianca Drăgușanu, ipostază romantică! Ce a postat vedeta la câteva ore după ce a anunțat că e fericită

Bianca Drăgușanu, ipostază romantică! Ce a postat vedeta la câteva ore după ce a anunțat că e fericită

18 aug. 2024, 13:00,
în Cancan ultimă oră

Iubește, e iubită, și pare că a ales să trăiască mai mult offline decât online. Noaptea trecută, puțin după miezul nopții, Bianca Drăgușanu se declara fericită și dădea de înțeles că a ales să nu mai posteze atât de des lucruri care au legătură cu viața personală. În urmă cu doar câteva minute, vedeta a făcut publică o fotografie în care apare într-o ipostază romantică.

Deși s-au despărțit de mai multe ori, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au sfârșit, în cele din urmă, tot împreună. Recent, în cadrul unui podcast, vedeta spunea despre fostul soț al Claudiei Pătrășcanu că este bărbatul pe care l-a iubit cel mai mult în viață.

Ipostaza romantică în care s-a afișat Bianca Drăgușanu

Cu aproximativ zece zile în urmă, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au fost surprinși de paparazzii SpyNews.ro în aeroport, la întoarcerea dintr-o escapadă romantică unde, cel mai probabil, a avut loc marea împăcare.

Atunci, cei doi îndrăgostiți au încercat să trească neobservați, semn că și-ar fi dorit ca împăcarea lor să rămână în secret, din moment ce niciunul dintre ei nu a publicat nici măcar o imagine din vacanța în care au fost împreună, deși în trecut obișnuiau să se afișeze cu lejeritate, de multe ori chiar și în ipostaze romantice.

De această dată însă, la câteva ore după ce Bianca Drăgușanu a spus că e fericită, tot vedeta a făcut publică o imagine în care ține de mână un bărbat, cel mai probabil pe Gabi Bădălău.

Așadar, se pare că cei doi nu pot sta departe unul de celălalt. Deși uneori există tensiuni între ei, cei doi reușesc să își rezolve problemele și în cele din urmă ajung tot împreună.

Bianca Drăgușanu, adevărul despre iubirea pe care i-o poartă lui Gabi Bădălău

De curând, invitată în cadrul unui podcast, Bianca Drăgușanu a recunoscut că îl iubește pe Gabi Bădălău și că, la rândul lui, afaceristul i-a demonstrat în repetate rânduri că o iubește.

„Nu știu dacă în momentul ăsta chiar suntem împăcați. Poate ne dorim amândoi. El este plecat în vacanță cu copiii, eu sunt acasă. Nu știu exact ce-o să se întâmple. Nu sunt lucruri sigure. Am petrecut foarte mult timp împreună, am stat aproape 10 zile bot în bot, ne-am reconectat cumva. (…) Totul este incert în jurul nostru, singurul lucru sigur pe care-l știm amândoi este că ne iubim în momentul de față și aud asta, și îmi arată asta. Tot ce pot să-ți spun este că mă iubește și eu îl iubesc, nu știu cat durează și nu știu de ce suntem sortiți să trecem prin așa ceva amândoi pentru că nu este ușor.”, a declarat Bianca Drăgușanu la un PODCAST misto By Bursucu’.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`