Prima pagină » Cancan » Bianca Drăgușanu, ipostază incendiară. Vedeta a dezvăluit ultimele operații estetice pe care și le-a făcut

Bianca Drăgușanu, ipostază incendiară. Vedeta a dezvăluit ultimele operații estetice pe care și le-a făcut

06 mart. 2024, 08:52,
BZI.ro, în Cancan

Bianca Drăgușanu și-a surprins fanii într-o nouă ipostază incendiară. Vedeta a stârnit senzație pe Instagram cu o fotografie recentă în care își dezvăluia bustul voluptos. Fanii au putut admira formele sale generoase în toată splendoarea lor.

Pe lângă imaginea incendiară, fosta prezentatoare TV a împărtășit cu internauții detalii despre intervențiile estetice la care a recurs recent.

Bianca Drăgușanu, ipostază incendiară pe Instagram

Bianca Drăgușanu a suferit mai multe operații de implant mamar de-a lungul timpului. În 2020, acum patru ani, ea anunța că dorește să-și schimbe implantul pe care-l purta de 17 ani. De asemenea, este de remarcat că, cu câteva luni în urmă, partenera lui Gabi Bădălău exprima dorința de a opta pentru un implant mai mic, dar încă nu a făcut această schimbare.

După ce a optat pentru un lifting facial acum câteva săptămâni, Bianca Drăgușanu s-a întors la medicul estetician. Este vorba despre Dr. Auday Al-Ahmad, despre care s-a speculat că ar avea o relație cu ea, după ce i-a efectuat procedurile de înfrumusețare.

Bianca Drăgușanu a beneficiat de o procedură de volumizare a buzelor și subțiere a mentonului cu toxină botulinică. Efectul obținut a fost pe placul ei, motiv pentru care s-a privit în oglindă cu admirație pentru câteva minute.

Cu ceva timp în urmă vedeta se declara total nemulțumită de operațiile estetice pe care le are și a decis să își schimbe medicul după trei ani de colaborare. Complet nemulțumită de aspectul buzelor pe care le-a obținut în prezent, chiar și după intervenția chirurgicală, și pe care le-a avut timp de 20 de ani, a decis să încerce să găsească alți medici esteticieni și să pună capăt colaborării cu persoana care i-a îndeplinit toate cerințele în ceea ce privește operațiile estetice.

Adrian Cristea, dezvăluiri incendiare despre Bianca Drăgușanu

Relația dintre Adrian Cristea și Bianca Drăgușanu a fost una plină de certuri și împăcări, fostul fotbalist reprezentând și motivul pentru care diva a ajuns să divorțeze, în trecut, de Victor Slav. După aproape 10 ani de când legătura lor s-a rupt definitiv, Adrian Cristea a vorbit, în podcast-ul Anamariei Prodan, despre povestea de iubire dintre el și Bianca, fără să ofere, însă, prea multe detalii despre întâmplările care au avut loc între ei.

Fostul fotbalist a povestit că nu-și amintește exact cum a cunoscut-o pe Bianca Drăgușanu, dar un lucru este cert. Vedeta nu a fost dragostea vieții lui. Mai mult, „prințul” a mărturisit că încă nu și-a găsit marea iubire, spunând totuși că sentimentele de dragoste sunt diferite în funcție de vârsta la care acestea sunt trăite, declarație care a luat-o prin surprindere pe Anamaria Prodan.

Recent, Bianca Drăgușanu și-a surprins fanii într-o nouă ipostază incendiară de pe Instagram cu care a reușit să impresioneze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *