Prima pagină » Cancan » Bianca Drăgușanu, incident total inexplicabil cu mașina. Ce a găsit ascuns în bolidul de lux

Bianca Drăgușanu, incident total inexplicabil cu mașina. Ce a găsit ascuns în bolidul de lux

17 mai 2021, 11:05,
BZI.ro, în Cancan

Zilele acestea, Bianca Drăgușanu a avut parte de un incident total inexplicabil cu mașina chiar în parcarea mall-ului. Ea a fost chemată de urgentă de forțele de pază pentru că din interiorul bolidului de lux se auzeam țipete ce pisică. Nimeni nu își poate explica cum a ajuns animăluțul acolo. Ajutata de câțiva oameni binevoitori, întreaga întâmplare prin care a trecut Bianca s-a terminat cu bine, pisicul fiind scos în cele din urmă.

Imediat după ce a fost scos, pisoiașul și-a găsit și stăpân. El va merge la prietena Biancăi, Elisabeta Vlădescu.

Bianca Drăgușanu, incident total inexplicabil cu mașina

Bianca Drăgușanu s-a speriat duminică după-amiază, când a fost chemată de mai mulți clienți ai unui mall din București pentru a scoate o pisica de sub roata mașinii, dar din interiorul autoturismului practic. Nimeni nu-și explică cum a ajuns animalul acolo, însă, în câteva minute câțiva bărbați s-au mobilizat și au reușit să scoată un pisic de aproximativ două luni, negru și drăgălaș.

„Dragii, mei, o nouă zi, o nouă întâmplare petru mine. Am venit din mall, anunțată la microfon cu numărul mașinii mele. Multă lume aici, spectatori, care m-au anunțat că, ce credeți? În mașina mea a intrat un pisic, pe care Horia încearcă să-l scoată, dar nu știu cum!”, a spus Bianca uimită pe InstaStory.

Imediat după ce a fost scos, pisicul și-a găsit și stăpân. El va merge la prietena Biancăi, Elisabeta Vlădescu.

„Ea adoptă toți pisicii, este mama tuturor pisicilor”, a spus Bianca.

Boala incurabilă de care suferă Bianca Drăgușanu

O vezi mereu în cabinetul medicilor esteticieni, fiind într-o transformare continuă. Nu mai seamănă deloc cu Bianca Drăgușanu pe care mulți o recunosc de la emisiunea „Din dragoste”.

Fosta prezentatoare TV se confruntă însă și cu o problemă de sănătate serioasă. Bianca Drăgușanu suferă de o boală incurabilă, pentru care este nevoie de o atenție deosebită. Blondina are diabet, însă nu este dependentă de insulină. Dacă nu va ține cont de sfaturile medicilor, boala s-ar putea agrava.

„De foarte multe ori când am avut crize a trebuit să fac insulină. Încă nu sunt dependentă, dar mai am numai un pas. Dacă nu am grijă de mine, medicii m-au avertizat că boala se poate agrava foarte repede. Eu pun foarte mult suflet atunci când mă îndrăgostesc, mă implic şi sufăr foarte mult. Am făcut diabet pe sistem nervos, din dragoste. Am descoperit în urma unor analize că sunt bolnavă. Acum trebuie să am grijă, nu am voie să mă enervez şi trebuie să ţîn regim alimentar strict”, a declarat ea.

Câți bani câștigă, pe lună, Bianca Drăgușanu

În ultima perioadă, Bianca Drăgușanu a trecut prin mai multe situații neplăcute. Una dintre acestea este cea cu Alex Bodi, când au ieșit mnai multe scandaluri în presă. După asta, vedeta vrea să ia viața de la zero, dar se pare că acum este mult mai apropiată de fiica ei, Sofia, motiv pentru care nu poate renunța la micuță și se gândește să se mute împreună, în Dubai.

Cu toate acestea, pentru oamenii de rând ar interveni o problemă destul de mare: taxele de școlarizare din Dubai nu sunt tocmai cele mai prietenoase, însă Bianca știe că ar face față situației cu brio.

La Teo Show, blondina a mărturisit că nu ar fi o problemă pentru ea taxa Sofiei de 10.000 de euro pe an, la școală, din moment ce produce bani cu nemiluita.

„Am meditat câteva zile la chestia asta. Toate cunoștintețe mele mi-au spus că tot ce fac în România pot să fac și acolo. Poate n-ar fi rău să încerc. Mi-ar plăcea să-mi fac un boutique cu un croitor în el. Orice rochie îmi cumpăr trebuie să merg să o modific. M-am gândit la chestia asta. Ar fi o problemă de adaptare pentru Sofia. Fără copilul meu nu pot să plec. Am prietene românce care au copiii acolo la școala. E zece mii de euro școala pe an în Dubai, dar produce mami bani, produce mami bani de nu are timp să îi numere”, a spus Bianca Drăgușanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *