Prima pagină » Cancan ultimă oră » Bianca Drăgușanu, în același loc cu Gabi Bădălău și Alex Bodi. Vedeta a dat nas în nas cu fosții parteneri la un restaurant

Bianca Drăgușanu, în același loc cu Gabi Bădălău și Alex Bodi. Vedeta a dat nas în nas cu fosții parteneri la un restaurant

02 iul. 2024, 23:59,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

De când s-a despărțit de Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu a intrat în atenția tuturor, astfel că acum toate privirile sunt pe ea. A fost surprinsă de două ori în compania fostului ei soț, Alex Bodi, după ce și-a încheiat povestea de dragoste cu Gabi Bădălău, însă surpriză sau nu, și afaceristul a fost prezent. Nu, nu a fost o întâlnire planificată, ci pur și simplu, marile vedete frecventează această zonă opulentă a Capitalei.

Totuși, e clar că atmosfera a fost una apăsătorare, mai ales pentru frumoasa blondină, care a fost înconjurată de foștii ei parteneri.

Asaltat însă de reporteri, Gabi Bădălău nu a mai oprit, astfel că a plecat. Totuși, nu defintiv, fiindcă la distanță de câteva minute se întoarce, dar la volanul mașinii nu mai era el, ci prietenul său, astfel că s-a dat jos și a mers direct în restaurant, fără să ofere nicio declarație, dar și fără iubită.

Vedeta a dat nas în nas cu fosții parteneri la un restaurant din Capitală

În timp ce la adresa lui Gabi Bădălău are numai cuvinte grele și acuzații, multe dintre ele fiind de infidelitate, Bianca Drăgușanu a ținut să explice că în prezent se înțelege foarte bine cu Alex Bodi, însă sunt doar prieteni. Mulți au crezut că cei doi se vor împăca când au fost văzuți două seri consecutiv la întâlnire, mai ales că și el este un bărbat singur în prezent, însă blondina a clarificat lucrurile, chiar după ce au fost surprinși împreună de mai multe ori.

„Am luat cina cu fetele mele. Unde plecați? Mă lăsați aici singură cu domnul Horațiu care e necăsătorit. Da, l-am văzut (nr. pe Alex Bodi). Bineînțeles (nr. că au vorbit). Ne-am salutat, mi-a urat poftă bine. Unde e mașina mea? Eu nu l-am văzut (nr. pe Gabi Bădălău). Nu mă interesează. Nu e nevoie (nr. să-și ceară scuze), nu sunt supărăcioasă. Sunt alți bărbați în lume care să fie politicoși, în funcție de cum au fost crescuți, nu mă interesează. El e foarte bine. (nr. Alex Bodi) Normal că știu (nr. unde va pleca în vacanță fostul soț). Nu e aceeași destinație. Nu pot să vă spun eu, să vă spună el. Nu avem aceeași destinație. Noi suntem doar prieteni civilizați, oameni care s-au iubit la un moment dat și totul okay. Am doar pace în suflet”, a spus Bianca Drăgușanu la Xtra Night Show.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit cu mare scandal

Reamintim însă că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit cu mare scandal atunci, iar amândoi aveau numai cuvinte dure unul la adresa altuia, ba chiar procese în Instanță, însă iată că acum, după ani și ani de zile, au dat uitării trecutul și certurile dintre ei, fiind prieteni buni.

Nu se știe însă cum vor evolua lucrurile când vine vorba despre frumoasa blondină și Gabi Bădălău, fiindcă momenta când aude despre el sau este întrebată ceva ce are legătură cu el, fie evită să vorbească, fie susține că nu o interesează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
05 iulie 2024
05 iulie 2024