Prima pagină » Cancan » Bianca Drăgușanu, detonează bomba: “Mi s-a oferit bani ca să spun că am COVID-19!” Când ar fi primit oferta

Bianca Drăgușanu, detonează bomba: “Mi s-a oferit bani ca să spun că am COVID-19!” Când ar fi primit oferta

08 feb. 2021, 12:10,
în Cancan

Bianca Drăgușanu detonează bomba în spaţiul public. Vedeta a făcut o dezvăluire incredibilă în care susţine că i s-au oferit bani să spună care este infectată cu COVID-19. Totul s-ar fi petrecut în urmă cu opt luni, iar la acea vreme fosta prezentatoare TV ar fi refuzat oferta.

Chiar dacă nu crede în coronavirus şi consideră că măsurile impuse de autorităţi sunt prea dure, fosta soţie a lui Victor Slav este destul de responsabilă.

Bianca Drăgușanu: “Mi s-a oferit bani ca să spun că am COVID-19″

Bianca Drăgușanu, fosta prezentatoare TV, susţine că i s-ar fi propus o sumă de bani pentru a ieşi în public şi a anunţa că este infectată cu COVID-19. Vedetă a declinat, însă, oferta.

Bianca Drăgușanu precizează că există vedete în România care, contra cost, au anunţat, de la începutul pandemiei şi până în prezent, că au fost diagnosticate pozitiv cu COVID-19. Fosta prezentatoare TV nu a oferit, însă, niciun nume. Totodată, blondina a dezvăluit că a primit şi ea o ofertă în urmă cu opt luni să spună că este infectată, dar pe care a refuzat-o.

“Te costă un pic, dacă vrei, de mâine, să spui că ai virus. Am mai auzit eu că printre vedete se mai practică şi asta. Se oferă o sumă de bani şi eşti virusat. Da, cunosc eu cazuri, am şi dovezi, dar nu vreau să dau nume, pentru că nu e treaba mea. Mie mi s-a oferit o sumă de bani, să spun că am coronavirus, în urmă cu vreo opt luni, cred. Autorităţile cam exagerează cu restricţiile astea. Sunt foarte responsabilă, dacă eu consider că e prea mare riscul, nu mă expun”, a declarat Bianca Drăgușanu, potrivit România TV.

Altfel, Poliţia Capitalei a spart mai multe petreceri în acest weekend, printre care şi una la care a participat Bianca Drăgușanu, unde a cântat Adrian Minune. Vedetă a postat pe o reţea socială imagini filmate la chef, unde cei prezenţi nu au respectat normele anti-COVID.

Bianca Drăgușanu, petrecere în plină pandemie de COVID-19

Bianca Drăgușanu infirma, însă, că ar fi fost amendată de oamenii legii şi susţine că a plecat din restaurant înainte sosirea poliţiştilor. Totodată, susţine că ea şi amicii săi au respectat regulile de distanţare fizică.

“Eu la ora 23 m-am ridicat şi am plecat. Nu ştiu la ce oră a ajuns poliţia. După cum am văzut, poliţia a venit însoţită de televiziuni. Am înţeles că s-au dat şi amenzi, au fost amendate 30 de persoane. Ce mi s-a părut un pic exagerat este că s-a spus că nu se purtau măşti şi că nu era distanţare. Eu am pus nişte imagini şi asta vreau să vă spun: că era distanţare. Aveam o masă între noi şi ceilalţi oameni iar măştile s-au purtat de cei care ne-au servit. Cei care au servit la masa nu au purtat măşti. Am consumat mâncare, am băut apă, alcool nu consum deloc. Noi eram trei la masa”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu, gata de nuntă cu Gabi Bădălau

Bianca Drăgușanu şi Gabi Bădalău se pregătesc la nuntă! La revenirea din Maldive, fosta soţie a lui Victor Slav şi Alex Bodi a anunţat că se va mărita. Blondina a declarat că, în prezent, trăieşte cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei. Invitată la Teo Show, Bianca Drăgușanu a spus ce se întâmplă acum în viaţa ei amoroasă.

„În momentul de faţă chiar cred că trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieţii mele. Am plecat singură în vacanţă şi, de acolo, am plecat cu cineva într-o vacanţă. O lună de zile am stat doar într-o vacanţă. Nu a fost ceva planificat. (…). Mi se întâmplă exact ce-mi doresc să mi se întâmple şi sunt fericită. Nu-mi găsesc cuvintele să mă exprim. Există cineva în viaţa mea care mă face foarte fericită, da, este adevărat. Da, mă mărit. A treia oară o să fie cu noroc. E clar că o să mă mărit”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Vedetă a apărut într-un Insta Story proband câteva rochii de mireasă, pentru a atrage atenţia că a vorbit serios despre o a treia căsătorie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *