Prima pagină » Cancan » Bianca Drăgușanu, despre relația cu Cătălin Botezatu. “Ne-am folosit…”

Bianca Drăgușanu, despre relația cu Cătălin Botezatu. “Ne-am folosit…”

26 nov. 2021, 10:30,
în Cancan

Bianca Drăgușanu a vorbit deschis despre relația pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. Vedeta, originară din Petroșani, nu mai are acum nevoie de nicio prezentare, însă puțini își amintesc de aceasta când a ajuns în platoul lui Mircea Radu. Pe atunci era doar o fată simplă care trăia o poveste de dragoste alături de un tânăr cu o situație financiară normală.

Fiind o femeie hotărâtă, blondina a știut mereu că merită mai mult așa că a țintit mai sus și a reușit.

Ce spune Bianca Drăgușanu despre relația cu Cătălin Botezatu

Bianca a știut clar că o imagine construită ca la carte îi poate aduce doar beneficii. Astfel, blondina s-a transformat într-o Barbie de România și a început să facă ravagii în rândul bărbaților. Prima relație pe care aceasta a avut-o, și cu care a ajuns pe primele pagini ale ziarelor, a fost cea cu Cătălin Botezatu.

De curând, vedeta a recunoscut faptul că cei doi s-au folosit unul pe altul, dar și că relația lor a fost una plină de iubire.

”Eu nu am venit cu trenul la București. Eu știam deja ce vreau. Aveam geantă de firmă, aveam mașină scumpă, aveam bijuterii din aur cu firma la vedere și scopul meu a fost să vin să strălucesc și prima oprire a fost la Fashion Week, la un casting și Cătălin Botezatu m-a ales. De la prima prezentare am știut să mă impun. Aș spune că ne-am folosit unul pe celalalt, în toate scopurile posibile. Ne-am iubit și ne-am folosit, dar nu e ca și cum noi nu știam.

A fost o chestie nespusă. Cred că Dumnezeu m-a trimis în viață lui pentru că el avea nevoie de mine și eu de el.”, declara Bianca cu ceva timp în urmă.

Bianca Drăgușanu a fost bătută de Alex Bodi

Relațiile amoroase ale frumoasei blondine au fost mereu în atenția publicului. Bianca Drăgușanu s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri din România, însă a avut de suferit din dragoste. Vedeta a fost căsătorită cu afaceristul Alex Bodi, însă problemele în cuplu au apărut de la început.

Celebrul milionar s-a remarcat în showbiz-ul românesc prin viața de lux afișată atât la evenimentele mondene, cât și pe Instagram. Afaceristul se afișează ori de câte ori are ocazia pe rețelele de socializare în ipostaze surprinzătoare. Acesta își petrece timpul în locuri exclusiviste, merge în vacanțe exotice și este înconjurat mereu de femei frumoase.

În anul 2019, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au căsătorit, dar certurile dintre ei au fost din ce în ce mai frecvente. După câteva luni au divorțat, provocând un adevărat scandal în lumea mondenă. Blondina l-a acuzat pe afacerist că a bătut-o, iar fotografiile apărute în presă au fost de-a dreptul șocante.

Alex Bodi a recunoscut faptul că a lovit-o pe Bianca deoarece a fost provocat de celebra blondină să devină agresiv. Declarațiile acestuia au provocat controverse la vremea respectivă, stârnind revoltă în lumea mondenă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *