Prima pagină » Cancan » Bianca Drăgușanu, despre Adrian Cristea! „A fost ce trebuie”

Bianca Drăgușanu, despre Adrian Cristea! „A fost ce trebuie”

13 iul. 2021, 12:09,
BZI.ro, în Cancan

Bianca Drăgușanu a vorbit despre Adrian Cristea și despre bărbații care i-au marcat parcursul. Blondina a dat dovadă de o sinceritate debordantă și nu a omis niciun detaliu. Potrivit acesteia, fiecare bărbat din viața ei au făcut-o să devină femeia care este astăzi.

Vedeta susține că din fiecare relație a avut câte ceva de învățat și lecțiile cu care a rămas în urma poveștilor amoroase sunt, acum, cu adevărat prețioase.

Ce spune Bianca Drăgușanu despre Adrian Cristea și bărbații cu care a fost într-o relație

Fară dar și poate primul bărbat care a avut o influență puternică asupra carierei sale a fost Cătălin Botezatu. Acesta a a propulsat-o în viața mondenă unde a rămas prezentă și astăzi.

Despre această relație, vedeta spune că a fost cu „de toate”, iar acum cei doi sunt buni prieteni care se respectă reciproc.

“ A fost foarte palpitant, totul nou, totul strălucitor, totul frumos, a fost cu iubire, cu gelozie. Este în continuare un om foarte important pentru mine, ca și om, ca și carieră, este impunător, este deștept, este modelul meu. Sunt fascinată de el. Ne-am potrivit din foarte mutle puncte de vedere .” a declarat Bianca Drăgușanu despre creatorul de modă.

Imediat după această relație, Bianca a trăit o poveste de dragoste cu Adrian Cristea. Cei doi păreau de nedespărțit, însă și această relație s-a terminat după câțiva ani.

“ Am avut vreo 5-6 ani de relație cu Adrian, în acel moment a fost ce trebuie. Am învățat să fiu mai egoistă, să mă iubesc mai mult, prima oară să te pui pe tine, așa era el, nu îi păsa nimic din ce se întâmpla în jurul lui.

A fost o experiență a vieții mele, nu îmi aduc aminte cu regret, a fost frumos la vremea aceea .” a mai spus blondina.

Bianca Drăgușanu, despre Victor Slav

Despre Victor Slav, Bianca Drăgușanu are doar cuvinte de laudă. Aceștia au rămas în relații bune, însă, chimia puternică de la începutul relației s-a stins la scurt timp după nașterea Sofiei. Blondina a fost cea care a hotărât să pună punct mariajului, deși Victor Slav ar mai fi încercat să reapare relația.

“ Ne-am cunoscut pe platourile de filmare, a fost o chimie între noi doi. Am fost magneți, ne-am lipit vreo 6 ani din viață. Este tatăl copilului meu, va fi prezent în viața mea și a Sofiei mult timp, ne respectăm. Unele povești de dragoste sunt scrise ca să fie închise. Am ajuns la concluzia că povestea noastră s-a terminat. Cel puțin pentru mine, el a mai luptat, a mai încercat ,” a spus vedeta despre primul ei soț, Victor Slav.

Bianca Drăgușanu o atacă pe Claudia Pătrășcanu

Bianca Drăgușanu o atacă pe Claudia Pătrășcanu după ce, aceasta din urmă, a numit-o pe fosta asistenta tv “pericol public”.  Blondina i-a transmis un mesaj subtil pe Instagram, fostei soții a lui Gabi Bădălău.

„Când te latră o javră ce faci?

Te pui în patru labe și latri la ea?

#javrăcu4clase” a scris Bianca Drăgușanu, pe rețeaua de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *