Prima pagină » Cancan » Bianca Drăgușanu, comentariu la adresa celor care își cumpără articole de brand. „Femeile își cumpără genți foarte scumpe doar pentru a impresiona alte femei!”

Bianca Drăgușanu, comentariu la adresa celor care își cumpără articole de brand. „Femeile își cumpără genți foarte scumpe doar pentru a impresiona alte femei!”

22 iul. 2024, 14:07,
în Cancan

Bianca Drăgușanu este cunoscută pentru faptul că spune lucrurilor pe nume, și la fel a procedat recent când a comentat despre femeile care achiziționează genți scumpe. Având în vedere că ea poartă doar haine și accesorii de marcă, nu a fost vorba de ironie, ci doar de adevărul simplu.

Ceasuri scumpe, diamante, haine de marcă și genți care valorează cât o mașină mai modestă – toate acestea fac parte din colecția Biancăi Drăgușanu, care este pasionată de articolele de brand. Recent, în mediul online, vedeta a dezvăluit un mare adevăr: femeile își achiziționează genți scumpe – și nu doar atât – pentru a impresiona alte femei, nu bărbați.

Bianca Drăgușanu, despre femeile care își cumpără genți scumpe

Dacă te uiți la contul de Instagram al Biancăi Drăgușanu, îți dai seama imediat că ea „joacă într-o altă ligă”. Vedeta trăiește o viață de lux, de la hainele pe care le poartă și mașinile pe care le conduce, până la vacanțele în destinații spectaculoase.

Nimic nu este ieftin la Bianca Drăgușanu, iar acest lucru este evident. Având multă experiență în acest domeniu, vedeta a ajuns la concluzia că femeile au un motiv clar pentru care cheltuiesc sume mari pe genți. Deși uneori obișnuiește să transmită mesaje subtile, de această dată a fost probabil un moment de sinceritate pură.

“Credeți-mă, femeile își cumpără genți foarte scumpe doar pentru a impresiona alte femei! Niciun bărbat nu a spus vreodată: ‘Băi, frate, era urâtă, dar avea o geantă…”, a spus Bianca Drăgușanu, pe Instagram.

De altfel, Bianca a admis mereu că este pasionată de haine, bijuterii și genți și, mai mult, i-a transmis această pasiune și fiicei sale, Sofia, care la doar 7 ani are deja propria colecție.

„Nu sunt „regina diamantelor’. Am și eu acolo câteva. Dar nu mai poate nimeni să vină cu vreun fals la mine, îl recunosc de la distanță. Nu poți să mă fraierești. Nici la diamante, nici la poșete, nici la accesorii, nici la pantofi. De la distanță le recunosc.

Are seiful ei, cu bijuteriile ei, pe care le-a tot primit, pe care le-am cumpărat eu, bunica, tati. Are bijuteriile ei de când era mică. Unele nu îi mai sunt bune, dar o să le schimb sau o să le modific. Are și ea bijuteriile ei. Cred că are mai multe bijuterii decât mine primite’, a spus vedeta, potrivit ego.ro.

Gabi Bădălău a părăsit-o pe Bianca Drăgușanu

Gabi Bădălău a părăsit-o, definitiv se pare, pe Bianca Drăgușanu, după ce a existat o tentativă de despărțire și la începutul anului. De-a lungul timpului, între cei doi au existat mai multe separări, însă imediat reveneau la sentimente mai bune. De data aceasta, Gabi Bădălău este decis să nu-i mai acorde nicio șansă blondinei, după ce ar fi obținut dovezi ale trădării acesteia.

Conform informațiilor obținute de reporterii unei emisiuni televizate, problema ar fi apărut după ce Gabi Bădălău ar fi găsit, în telefonul Biancăi, o discuție pe care aceasta ar fi avut-o cu un alt bărbat, în urmă cu trei ani.

Schimbul de mesaje ar fi avut loc între Bianca și un bărbat care lucrează în domeniul medical, iar Gabi Bădălău s-ar fi enervat foarte tare atunci când a văzut ce făcea iubita lui.

Recent, Bianca Drăgușanu a vorbit despre femeile care își cumpără genți scumpe pentru a impresiona.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *