Prima pagină » Radio » Actualitate » Bianca Drăgușanu, cadou extravagant pentru Gabi Bădălău. Vedeta i-a făcut o surpriză de proporții iubitului ei

Bianca Drăgușanu, cadou extravagant pentru Gabi Bădălău. Vedeta i-a făcut o surpriză de proporții iubitului ei

24 oct. 2022, 12:02,
în Radio

Celebra blondină Bianca Drăgușanu i-a făcut un cadou foarte scump iubitului ei, Gabi Bădălău, cu ocazia zilei de naștere a acestuia. Astfel, vedeta a scos din buzunar nici mai mult nici mai puțin de 20.000 de euro, pentru o vacanță extravagantă. Cei doi s-au răsfățat într-o locație exotică din Thailanda, unde au avut parte de un tratament regal.

Bianca Drăgușanu nu se uită la bani atunci când vine vorba de iubitul său. Recent, Gabi Bădălău a împlinit vârsta de 34 de ani, așa că vedeta s-a gândit să îl surprindă pe partenerul său cu o vacanță. Și nu orice fel de vacanță, ci una exotică pentru care a scos din buzunar suma de 20.000 de euro.

Bianca Drăgușanu, cadou extravagant pentru Gabi Bădălău

Se pare că vedeta a plănuit această surpriză în cel mai mic detaliu și, pentru ca totul să fie perfect, blonda a apelat la o agenție de turism care se ocupă în general de vacanțele exclusiviste ale vedetelor din showbiz-ul autohton. Bianca Drăgușanu știa că Gabi Bădălău își dorește ca în acest an să își serbeze ziua departe de casă, așa că a vrut să îi îndeplinească dorința ducându-l la celălalt capăt al lumii.

Vacanța celor doi a venit la scurt timp după divorțul lui Gabi Bădălău de Claudia Pătrășcanu, iar gurile rele spun că Bianca a vrut ca prin această excursie să împuște doi iepuri și să se bucure de acest eveniment. Cert este faptul că Bianca Drăgușanu i-a oferit o vacanță de vis iubitului său, în Thailanda. Cei doi au petrecut zece zile în cele mai exclusiviste hoteluri din peninsulă, unde au avut parte de un tratament regal.

Cei doi porumbei au fost cazați timp de trei zile la cel mai exclusivist hotel Mandarin din Bangkok, alte trei zile le-au petrecut la hotelul Amanpuri din Phuket, după care timp de patru zile s-au răsfățat la hotelul Rosewood.

Nici Gabi Bădălău nu s-a lăsat mai prejos

Gabi Bădălău, fiul fostului ministru al Economiei, a vrut să o răsfețe pe iubita sa și să îi arate că îi cunoaște gusturile. Acesta i-a făcut cadou Biancăi Drăgușanu un ceas pe care a plătit o avere. Iar totul a fost doar un gest de iubire, nu o surpriză oferită pentru o ocazie anume.

Astfel, Bădălău i-a oferit blondinei un Rolex Daytona Full Gold, bătut în diamante, care costă mai mult de 100.000 de euro. Fiul fostului ministru al Economiei nu se uită la bani atunci când îi dăruiește iubitei sale un cadou, însă și Bianca merită tot ce este mai scump și frumos. Vedeta nu a mai stat pe gânduri și s-a afișat pe rețelele de socializare cu noul ei ceas, semn că Gabi Bădălău a făcut alegerea potrivită atunci când i l-a cumpărat.

Nu foarte multă lume știe, însă una dintre cele mai mari pasiuni ale Biancăi sunt ceasurile. Aceasta deținea bijuterii de zeci de mii de euro, doar cinci dintre ceasurile pe care le purta valorau aproape 150.000 de euro. Acum, însă, ceasul primit de la Gabi Bădălău este în top.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`