Prima pagină » Radio » Actualitate » Bianca Drăgușanu, apariție de zile mari la cumpărături. Blondina și-a scos la plimbare posteriorul bombat

Bianca Drăgușanu, apariție de zile mari la cumpărături. Blondina și-a scos la plimbare posteriorul bombat

30 dec. 2022, 10:40,
în Radio

Recent, Bianca Drăgușanu a fost surprinsă la cumpărături în zona de nord a Capitalei, blondina fiind o apariție de zile mari. Vedeta a fost o încântare pentru ochii celor cu care s-a intersectat în timp ce și-a rezolvat problemele. Dincolo de toate acestea, nu mai încape nicio îndoială că Bianca Drăgușanu este posesoarea celui mai „bombat” posterior din România!

Bianca Drăgușanu „rupe” tot chiar dacă a ajuns la frumoasa vârstă de 40 de ani! Și arată top oricum și oricând, chiar dacă nu îmbracă un costum minuscul de baie, ci un compleu care-i scoate în evidență posteriorul „bombat”. Recent, paparazzii Cancan.ro au întâlnit-o pe blondină în zona de nord a Capitalei. Aceasta a ieșit la cumpărături într-un magazin destinat amenajării casei și grădinii.

Bianca Drăgușanu, apariție de zile mari la cumpărături

În zona Băneasa a fost zărită Bianca Drăgușanu zilele trecute. Diva a mers într-un magazin de construcții, „chitită” pe raionul destinat amenajării grădinii. De acolo, sexy-blondina a luat o folie de dimensiuni mari pe care a dus-o ea singurică la mașină.

I-a făcut loc în portbagajul mașinii, moment în care s-a și aplecat. Astfel, s-a văzut „investiția”. Încă o dovadă a faptului că Bianca Drăgușanu deține cel mai „bombat” posterior din România! Vizualizând imaginile de mai jos vă puteți convinge că vârsta reprezintă doar un număr pentru fosta soție a lui Alex Bodi și este considerată, pe bună dreptate, una dintre cele mai sexy apariții din showbiz-ul autohton.

Bianca Drăgușanu, cu formele la vedere

Cu părul strâns la spate și un compleu albastru, Bianca Drăgușanu a înghețat, practic, toată zona Băneasa cu apariția ei. Și orice ar purta ea, indiferent de gradele de afară care o forțează să se acopere cât mai mult, blondinei îi ies formele în evidență. Dar ce forme…

Și după ce a făcut destul deliciul audienței în parcarea magazinului de construcții, Bianca s-a urcat la volanul bolidului ei, un Mercedes GLE Coupe, și a condus către mall-ul Promenada. În incinta centrului comercial, sexy-blondina a mers la curățătoria de haine, dar și la un magazin specializat în domeniul de frumusețe, și nu numai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
31 august 2024
31 august 2024