Prima pagină » Cancan ultimă oră » Bianca Drăgușanu, adevărul despre scandalul în care a fost implicată

Bianca Drăgușanu, adevărul despre scandalul în care a fost implicată

27 apr. 2022, 19:45,
în Cancan ultimă oră

Bianca Drăgușanu a fost destul de absentă în mediul online zilele trecute, asta după scandalul în care a fost implicată cu Gabi Bădălău și Florin Salam. Noaptea controversată a intrat în atenția tuturor, însă abia astăzi diva sexy a vrut să spună lucrurilor pe nume și să povesteasă cum s-au întâmplat, de fapt, lucrurile! Iată primele declarații ale vedetei!

Bianca Drăgușanu ar fi făcut un adevărat scandal în apartamentul unde locuia împreună cu Gabi Bădălău, asta după ce l-a găsit în casă alături de Florin Salam și câteva tinere de moravuri ușoare, astfel că de atunci s-au zvonit numeroase lucruri.

Bianca Drăgușanu, adevărul despre scandalul în care a fost implicată

Ei bine, astăzi, în cadrul unei emisiuni TV, Bianca Drăgușanu a dezvăluit că, într-adevăr, acest eveniment a existat, însă lucurile nu s-au întâmplat nici pe departe așa cum se spune. Mai exact, nu a spart ușa cu nimic, ci a deschis cu cheia, fiindcă locuia acolo cu Gabi Bădălău, chiar dacă nu știa de petrecerea aceea. Mai mult decât atât, diva sexy a explicat și că ea este o doamnă care nu se pună să bată, explicând că prezența ei în casă i-a făcut pe toți să plece fără ca ea să acționeze sau să spună ceva, astfel că nu a rănit pe nimeni.

„Eu sunt o doamnă, dar nu suport trompetele astea de oraș. Eu daca vreau sa fac ceva fac, dar nu este asa cum se spune. Se exagerează. Tot ce ma deranjează pe mine este că o femeie, nu dau nume, vine fără dovezi. Mi se pare asa. (…) Eu muncesc de o viață pentru numele meu. (…) Eu nu susțin violența, dar dacă mă deranjeaza ceva, impun respect. (…) Eu m-am dus la mine acasă și am deschis cu cheia ușa casei. Eu nu sunt Batman. (…) Nu vreau să vorbesc despre povestea asta, le-am dat buna seară și au plecat. Nu eram înarmată. (…) Dacă cineva face vreo actiune, fac si eu. Eu nu ma duc pe la bărbați prin casă sa prestez servicii. Daca cineva o să aibă o problemă cu mine și spune că eu sunt autoarea acestui film SF mergem să vedem cine are dreptate”, a povestit Bianca Drăgușanu în cadrul unei emisiuni TV.

Vedeta, deranjată de tânăra care a pozat la tv în victimă

Ei bine, în tot așa zis conflictul din seara aceea, una dintre tinerele de moravuri ușoare găsite în apartamentul lui Gabi Bădălău a apărut zilelele trecute pe micile ecrane și a arătat câteva semne, drept urmări ale loviturilor Biancăi Drăgușanu.

Imediat cum a văzut aceste lucruri, diva sexy a răbufnit, astfel că tot în cadrul emisiunii TV a precizat că ea nu a lovit pe nimeni pentru că are un anumit statut, iar dacă în continuare i se aduc asemenea acuzații, este gata să meargă mai departe pentru a scoate la iveală adevărul și minciunile celei care face pe victima.

„(…) Eu nu lovesc și nu bat. Să fim serioși acum, aia daca era lovită și bătută și asa mai departe, apărea la televizor dupa o săptămână? Nu se ducea la IML, nu îmi facea reclamație, ceva? Stătea asa? Haideți să fim realisti. Dacă se mai continuă asa, zic să mergem să vedem cine minte, iar apoi o sa vedeti cine sunt eu si daca e real ce spune acea tânără care merge acasă la bărbați pe bani. Poate a bătut-o bărbatul că nu a dormit acasă. Cine știe?!”, a mai spus frumoasa blondină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
08 septembrie 2024
08 septembrie 2024