Prima pagină » Radio » Actualitate » Bianca Drăgușanu, acuzată că profită de banii lui Gabi Bădălău: „Nu ar fi bărbat dacă nu ar plăti el”

Bianca Drăgușanu, acuzată că profită de banii lui Gabi Bădălău: „Nu ar fi bărbat dacă nu ar plăti el”

09 ian. 2023, 10:20,
BZI.ro, în Radio

Încă de la începutul relație, Bianca Drăgușanu a fost acuzată că profită de banii lui Gabi Bădălău, fiind considerată o materialistă. Astfel, blondina a recunoscut că nu ar putea fi împreună cu un bărbat cu care să împartă cheltuielile la jumătate. Și totuși, Bianca Drăgușanu are și ea propriile afaceri și contracte de imagine care-i aduc sume frumoase în conturi.

Cunoscuta vedetă Bianca Drăgușanu a știut întotdeauna să își păstreze independența financiară indiferent de relațiile din trecut. Mai mult decât atât, blondina a pus bazele unor afaceri cu care se mândrește și care-i aduc bani frumoși. Dincolo de toate aceste aspecte, există foarte multe persoane care o acuză pe Bianca că ar forma un cuplu cu afaceristul Gabi Bădălău pentru banii lui. Sătulă de zvonurile răutăcioase, Bianca Drăgușanu le-a dat peste nas celor care au criticat-o dur.

Bianca Drăgușanu, acuzată că profită de banii lui Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se iubesc de câțiva ani deja. Momentele în care pleacă în vacanțe în destinații de lux i-au făcut pe mulți să o „taxeze” pe vedetă, susținând că profită de banii partenerului ei de viață. Acum, blondina a dezvăluit ce crede, de fapt, despre aceste acuzații. Chiar dacă are și ea o avere impresionantă, Bianca recunoaște că se așteaptă ca iubitul ei să scoată bani din buzunar pentru vacanțe sau pentru a-i satisface capriciile.

Și aceasta chiar dacă vedeta are suficientă avere încât să își facă singură mofturile. Însă, consideră că iubitul ei este cel care trebuie să plătească în cazul vacanțelor petrecute în doi.

„Eu am foarte multe vacanțe de-a lungul timpului pe care mi le-am plătit în singură atunci când am mers singură sau cu o prietenă. Atunci când se merge cu iubitul, soțul sau cu un bărbat, din punctul meu de vedere, n-ar fi bărbat dacă n-ar plăti el. Ar fi un amețit, ca să zic așa.

Eu aș desconsidera un bărbat dacă m-ar invita la o masă să plătim jumate sau să plătesc eu, e același lucru și cu vacanța, exclus așa ceva. N-am fost (n.r. – într-o asemenea situație) și nici nu-mi doresc să fiu, și nu cred că o să fiu vreodată, pentru că nu am cum. Dacă se întâmplă asta, nu mai există, punct și la revedere”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Cat au cheltuit cei doi în vacanța din Thailanda

A fost una dintre destinațiile lor de suflet anul acesta. Și totuși, Bianca Drăgușanu a povestit că respectiva vacanță de huzur nu i-a costat foarte mult.

„A fost superb, una dintre cele mai frumoase vacanțe în care am fost eu până acum și am trăit experiențe noi. Superb hotelul, fără reproș, fără greș și în contradicție cu atmosfera de acolo pe care am întâlnit-o pe străzile din Thailanda, Phuket. Era totul super accesibil și super bun și super frumos, comparativ cu ce se întâmpla în hotelul nostru.

Hotelul la care noi am stat, nu este un hotel accesibil. Era discrepanța foarte mare între lux și opulență și modul lor de viață, dar ceva foarte frumos. Eu am mâncat în fiecare zi pe street food, aproape în fiecare zi. Am stat șase zile, iar din șase zile, vreo două am mâncat la restaurantele celebre din incinta hotelurilor superbe.

În rest, am mâncat în fiecare zi mâncare super fresh, fructe de mare și pește luat direct din acvariu. Pus pe grătar și gătit în fața noastră, ceva superb, delicioasă, condimentele cele mai bune. Foarte accesibile, și taxiurile foarte ieftine, în jur de 5-10 dolari taxiul. Iar mâncarea, chiar am mâncat mult de tot în vacanța asta, mâncarea nu a depășit 70 de euro, dar la modul două persoane, și cam tot ce vezi cu ochii”, a spus Bianca Drăgușanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *