Prima pagină » Cancan » Bianca Drăgușanu, acces total în viața lui Gabi Bădălău. Cât de mare este iubirea dintre cei doi

Bianca Drăgușanu, acces total în viața lui Gabi Bădălău. Cât de mare este iubirea dintre cei doi

29 oct. 2021, 11:18,
BZI.ro, în Cancan

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău par să se iubească cu adevărat și încearcă să-și trăiască povestea de dragoste într-o manieră discretă. Astfel, sunt foarte rare ocaziile când cei doi sunt văzuți împreună în public. Și totuși, chiar dacă Bianca și Gabi au ales să se ferească de ochii lumii, se pare că cei doi au o relație solidă.

În ciuda faptului că niciunul dintre ei nu a confirmat, nu mai e niciun secret că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău formează un cuplu. Cu toate acestea, ei au preferat să își trăiască povestea departe de ochii publicului. De altfel, și momentele în care au fost surprinși împreună sunt foarte rare, iar pe rețelele de socializare cei doi nu se afișază. Imaginile recente surprinse de paparazzi dovedesc că Bianca și Gabi au o relație solidă, bazată pe încredere, în care se aplică zicala „ce-i al meu e și al tău!”.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău împart totul în relația lor

Dacă în trecut Bianca Drăgușanu obișnuia să vorbească public despre partenerii săi, acum lucrurile s-au schimbat. În ceea ce privește relația pe care o are cu Gabi Bădălău, blondina s-a schimbat la 180 de grade și nu dă niciun detaliu despre iubitul ei Gabi Bădălău. Astfel, ea a ales să schimbe foaia și să-și trăiască într-o manieră discretă povestea de iubire.

Cu toate acestea, foarte recent ea a fost surprinsă de paparazzi Wowbiz.ro la volanul bolidului de lux deținut de iubitul său Gabi Bădălău. Și nu că ar avea nevoie, deoarece toată lumea știe că și Bianca a avut întotdeauna mașini scumpe. Însă, cel mai probabil, în relația lor obișnuiesc să împartă lucrurile după bunul plac. După cum spuneam, Bianca Drăgușanu a fost surprinsă în parcarea unei clinici. Elegantă și frumoasă, frumoasa blondină în vârstă de 39 de ani și-a făcut apariția la volanul mașinii lui Gabi Bădălău, un Mercedes G Class, care valorează mult peste 100.000 de euro.

După ce s-a asigurat că mașina este parcată regulamentar și nu există vreun risc ca cineva să o atingă, Bianca a coborât și a intrat în clinică. Modestă și populară, s-a oprit și a stat de vorbă cu femeia de la pază din intrarea clinicii. După ce a obșinut informațiile cerute, a intrat în unitatea medicală, respectând normele și purtând mască.

Binca și Gabi se susțin reciproc

Bianca a mărturisit într-o emisiune tv că ea și Gabi se iubesc și trăiesc frumos, în ciuda multor persoane din jurul lor care sunt împotriva relației. Mai mult, în urmă cu câteva zile cei doi au participat la o petrecere într-un restaurant de fițe din Capitală. Cu toate acestea, Bianca a evitat să posteze imagini cu iubitul ei. Și totuși, una dintre prietenele Biancăi i-a surprins împreună într-o fotografie.

„Avem o relație cu urcușuri, cu coborâșuri, dar am rămas împreună, pentru că ne iubim. Nu e ușor nici pentru noi să vedem cum atâta lume se pune împotriva noastră de parcă noi le-am făcut ceva. Noi chiar suntem numai noi doi”, a precizat Bianca în urmă cu câteva zile la „Theo Show”.

Cu toate acestea, chiar dacă sunt mulți împotriva relației lor, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se iubesc și își văd liniștiți de relație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *