Prima pagină » Cancan » Bianca Drăguşanu a fost umilită de Oana Zăvoranu: „Mizerie”

Bianca Drăguşanu a fost umilită de Oana Zăvoranu: „Mizerie”

07 dec. 2020, 12:14,
în Cancan

Bianca Drăguşanu a fost umilită de Oana Zăvoranu. Ținta noului atac al focoasei brunete a fost de aceasta dată Anda Adam pe care a comparat-o cu Bianca Drăgușanu. Artista nu este luata la rost de către Querida pentru prima dată.

De aceasta dată, Oana a poreclit-o pe cântăreață „Bianca Buzilă Wanna Be”.

Bianca Drăguşanu a fost umilită de Oana Zăvoranu

În postarea să, Oana Zăvoranu și-a amintit de un episod din emisiunea “Ferma. Orășeni vs Săteni”. Mai exact, bruneta a amintit de faptul că Anda, fiind în lenjerie intimă, s-a spălat în oala de gătit.  Querida a acuzat-o pe cântăreață că încearcă să se comporte ca Bianca Drăgușanu, doar că nu prea îi iese.

„Mă vezi în mășina mea de 100 K. Îmi plimb silicoanele într-una cu ea. Mă gândeam oare ce îmi mai pot cumpăra. Dar nu îmi amintesc ceva ce nu am. Eu sunt Anda Adam, iau micul dejun aici și cina peste ocean”, a scris Oana Zăvoranu despre Anda Adam.

„Bianca Wanna Bee”

Oană Zăvoranu a comparat-o pe Anda Adam cu Bianca Drăgușanu susținând că aceasta își dorește să se comporte și să aibă viața Biancăi, doar că este departe.

„Bianca Buzilă Wanna be în mizerie, am înțeles. Suntem pregătiți de talentul și frumusețea ta inegalabile. Ce îți plimbi în mășină? C****** sau chiloții puși la înmuiat”, a mai spus Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu, nou atac la adresa Oanei Roman

Bianca Drăguşanu a fost umilită de Oana Zăvoranu, însă nu a fost singurul personaj pe care bruneta l-a desființat.  Oana Zăvoranu a luat-o la „boabe mărunte” din nou pe Oana Roman. După ce a primit în privat, de la un internaut, un mesaj în care i se spune că Oana Roman are și astăzi același machiaj pe care l-a purtat aseară, la Antena Stars, diva a ironizat-o din nou, pe Instagramul său.

“Cât timp păstrezi machiajul de la o emisiune? Cât ține și el săracul…hai că acum de când cu mine și colac peste pupăză cu bichonul Pepiță e posibil să te mai cheme și trebuie să fii pregătită, în caz că… Dar tu dormi în fund, nu? Ca să nu se strice?” a scris Oana Zăvoranu, pe Instagramul său.

Bruneta nu s-a oprit însă aici. După aceasta postare, Oana a revenit cu un story  în care conduce și este singură pe stradă, Oana Zăvoranu a ironizat-o din nou.

„Nimeni pe stradă. Foarte ciudat sentiment…” a scris Oana Roman, în postarea să. Oana Zăvoranu a reacționat imediat: „Nu e ciudat…pur și simplu au văzut că eșți tu și au fugit de frică să nu-i mănânci” a spus și Oana Zăvoranu.

Oana Roman vrea să o dea în judecată

“Dragilor, azi o excepție cu acordul adminilor. Vă rog, am nevoie de un sfat juridic beton pentru a face plângere și orice altă cale legală există pentru a trage la răspundere o persoană care a furat poza cu copilul meu, fără acordul meu, și a denigrat acest copil public pe rețelele sociale. Atâta timp cât atacurile au fost la adresa mea nu am reacționat pentru a intra în conflict cu un om cu grave probleme psihice, dar atacul la adresa copilului meu și al oricărui copil este de neacceptat pentru oricine.

Cred că nu există precedent în lume că cineva să atace public un copil minor. Vreau să știu dacă există cale legala de a atrage răspunderea penală cât și civilă pentru așa ceva. Am nevoie de un avocat bun și hotărât, care să mă ajute în acest demers. Vă mulțumesc. De azi dimineață nu mai sunt om și numai un părinte sau un om cu minim de umanitate poate înțelege ce înseamnă să-ți fie terfelit copilul”, a scris Oana Roman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *