Prima pagină » Actualitate » Bianca Drăgușanu a fost săltată de polițiști. Vedeta este acuzată de evaziune fiscală
Bianca Drăgușanu a fost săltată de polițiști. Vedeta este acuzată de evaziune fiscală

Bianca Drăgușanu a fost săltată de polițiști. Vedeta este acuzată de evaziune fiscală

18 iul. 2024, 11:34,
în Actualitate

Cunoscuta Bianca Drăgușanu a fost săltată de polițiști. Autoritățile din București au efectuat joi dimineață, 18 iulie 2024, percheziții într-un dosar de evaziune fiscală, în care sunt implicați un fost polițist local și Bianca Drăgușanu.

Conform surselor știripesurse.ro, vedeta TV se află deja la sediul SICE Sector 4 pentru a fi audiată.

Bianca Drăgușanu a fost săltată de polițiști. Vedeta nu ar fi declarat veniturile din vânzarea de haine

Investigațiile arată că cei doi aduceau haine de lux, precum blănuri, paltoane și geci din piele, din Turcia și le vindeau prin intermediul firmei Biancăi Drăgușanu (Bella Farfallina SRL), sub marca Boutique Leather & Fur, pe site-ul și paginile de social media CCM Boutique, fără a declara veniturile obținute la stat.

Hainele erau expuse într-un magazin pentru prezentare, dar erau vândute exclusiv online, atât în România, cât și în străinătate.

„Astăzi 18 iulie 2024, începând cu ora 07.00, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice – Sector 4 pun în aplicare 6 mandate de percheziție domiciliară și patru mandate de aducere, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală.

În fapt, în perioada 2017- 2023, patru persoane, având calitatea de administratori ai unei societăți comerciale, ar fi omis să evidențieze în documentele contabile și să declare la organele fiscale venituri în valoare de peste 2.400.000 de lei, provenite din comercializarea de articole vestimentare de lux.

Din cercetări, s-a stabilit că prejudiciul cauzat, până la acest moment, este estimat la 332.000 de lei.

În vederea administrării materialului probator, în cursul acestei dimineți, sunt puse în executare șase mandate de percheziție domiciliară și patru mandate de aducere, emise pe numele bănuiţilor.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Sector4, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală”, spun polițiștii.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat

Se pare că cei doi au lăsat în urmă disputele și au decis să-și acorde o nouă șansă. Reconcilierea ar fi avut loc în weekend, la un restaurant din București, unde au fost surprinși împreună.

Cei doi au avut o întâlnire discretă, sperând să nu fie recunoscuți. S-au întâlnit la un restaurant din nordul Capitalei, unde au petrecut aproximativ o oră. După ce au achitat nota, ambii s-au îndreptat spre parcare.

Gabi Bădălău a fost primul care a părăsit localul, purtând ochelari de soare. A verificat discret zona și, când a considerat că nu este observat, a urcat în mașină. La scurt timp, a ieșit și Bianca Drăgușanu, tot cu ochelari de soare. Pentru a se asigura că nu este văzută, a mers aproape de perete, a ocolit puțin și apoi s-a urcat pe locul din dreapta al mașinii lui Bădălău, conform romaniatv.ro.

Bianca Drăgușanu arată din ce în ce mai bine

Este bine știut că Bianca Drăgușanu are o adicție pentru haine de lux, bijuterii și sport. Vedeta are forme de invidiat, iar blondina spune că face sport și că are grijă mare la alimentație.

„Fac sport de 20 de ani, dar în ultima perioadă am început să studiez sportul. Îmi doresc să fac o transformare vizibilă asupra corpului meu. Sunt foarte documentată. Și în nutriție. Mă mențin cu ajutorul echilibrului. Degeaba faci sport dacă mănânci pizza. Se spune că ești ce mănânci. Nu sportul te face să fii armonios, ci alimentația. Ea e 80%, iar sportul e 20%. Dacă mănânci corect și faci puțin sport, să ai puțin tonus, o viață sănătoasă, poți să arăți perfect. Oricum, noi oamenii suntem diferiți. Și atunci când găsim un echilibru, ne menținem. Ce mă mai menține pe mine frumoasă? Somnul. Eu nu beau alcool, eu dorm 7-8 ore pe noapte. Beau o singură cafea pe zi. Nu beau sucuri acidulate. Am renunțat la ele. Făcusem celulită și am zis gata, trebuie să renunț“, a explicat Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu a fost luată în vizor și de polițiști, nu doar de paparazzi. Frumoasa blondă a fost săltată de oamenii legii după ce ar fi comis infracțiunea de evaziune fiscală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *