Prima pagină » Cancan ultimă oră » Bianca Drăgușanu a fost implicată într-un scandal de proporții. Imagini explozive

Bianca Drăgușanu a fost implicată într-un scandal de proporții. Imagini explozive

16 oct. 2024, 21:30,
Redacția BZI în Cancan ultimă oră

Scandal între Bianca Drăgușanu și un șofer, în București! S-a lăsat cu discuții aprinse între cei doi! Poliția s-a autosesizat, după ce imaginile în care este surprinsă mașina de lux a vedetei au fost făcute publice!

Fosta iubită a lui Cătălin Botezatu a fost implicată într-un scandal de proporții în public! Gestul ei l-a scos din sărite pe un șofer, care nu s-a abținut, certându-se cu ea sub privirile celorlalți șoferi!

Bianca Drăgușanu a fost implicată într-un scandal de proporții

Vedeta a ajuns în mijlocul unui scandal uriaș! Mașina ei a fost surprinsă de o cameră de filmat astăzi într-o zonă aglomerată din București. Imaginile au fost făcute publice de şoferul supărat din cauza reacţiei pe care a avut-o vedeta.

S-a lăsat cu o discuție aprinsă între cei doi, bărbatul întrebând-o pe Bianca Drăgușanu ce ar fi făcut dacă în locul său se afla un tramvai. Vedeta nu a încercat să scape prin prisma faptului că este cunoscută, ci a afirmat că este conducător auto.

„Ce faci? Unde te bagi așa? Păi dacă ești Bianca Drăgușanu te bagi pe contrasens? Păi vezi că ești pe contrasens! Dacă eram tramvai, ce făceai? O ****, asta făceai!”, i-a spus șoferul Biancăi Drăgușanu.

Poliția s-a autosesizat în acest caz în urma imaginilor postate pe internet

Imaginile cu mașina Biancăi Drăgușanu au făcut făcute publice și au ajuns în atenția tuturor, inclusiv ale oamenilor legii! Poliția Rutieră a reacționat în acest caz printr-un comunicat, spunând că vor cerceta situația și vor lua măsuri dacă va fi cazul.

„În urma apariției în spațiul public a unei filmări, în care se observă faptul că un autovehicul aflat în deplasare ar circula pe sensul opus de mers, facem următoarea precizare: Polițiștii Brigăzii Rutiere fac verificări, în vederea stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale care se impun”, a transmis Brigada Rutieră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`