Prima pagină » Cancan » Bianca Drăgușanu a fost bătută de Alex Bodi. Ce spune afaceristul despre acuzațiile de violență 

Bianca Drăgușanu a fost bătută de Alex Bodi. Ce spune afaceristul despre acuzațiile de violență 

24 nov. 2021, 10:18,
în Cancan

Bianca Drăgușanu a recunoscut că a fost bătută de Alex Bodi. Cei doi au format un cuplu controversat, iar povestea lor de dragoste a fost una cu certuri și împăcări. Blondina și celebrul milionar au divorțat, însă este surprinzător ce spune afaceristul despre acuzațiile de violență.

Alex Bodi a avut mai multe probleme cu legea și a fost acuzat de agresiune de fostele lui iubite. În presă a izbucnit un adevărat scandal atunci când Bianca Drăgușanu a făcut publice fotografii în care era desfigurată în bătaie. 

Bianca Drăgușanu, bătută de mai multe ori de Alex Bodi

Relațiile amoroase ale frumoasei blondine au fost mereu în atenția publicului. Bianca Drăgușanu s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri din România, însă a avut de suferit din dragoste. Vedeta a fost căsătorită cu afaceristul Alex Bodi, însă problemele în cuplu au apărut de la început.

Celebrul milionar s-a remarcat în showbiz-ul românesc prin viața de lux afișată atât la evenimentele mondene, cât și pe Instagram. Afaceristul se afișează ori de câte ori are ocazia pe rețelele de socializare în ipostaze surprinzătoare. Acesta își petrece timpul în locuri exclusiviste, merge în vacanțe exotice și este înconjurat mereu de femei frumoase.

La 37 de ani, Alex Bodi are o avere impresionantă, dar și un trecut tumultuos. A fost acuzat de agresiune, proxenetism și prostituție, dar se pare că problemele cu legea nu l-au împiedicat să se bucure de viața luxoasă.

În anul 2019, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au căsătorit, dar certurile dintre ei au fost din ce în ce mai frecvente. După câteva luni au divorțat, provocând un adevărat scandal în lumea mondenă. Blondina l-a acuzat  pe afacerist că a bătut-o, iar fotografiile apărute în presă au fost de-a dreptul șocante.

Alex Bodi a recunoscut faptul că a lovit-o pe Bianca deoarece a fost provocat de celebra blondină să devină agresiv. Declarațiile acestuia au provocat controverse la vremea respectivă, stârnind revoltă în lumea mondenă.

”Nu am nicio scuză, adică să compar forța mea, un bărbat de 110 kg cu o femeie, dar ca să recurg eu să dau într-o femeie trebuie să existe o sumedenie de provocări, dar un om calm, un om la locul lui care nu-și dorește scandal sau violență trebuie să fie scos din sărite în ultimul hal ca să recurgă la așa ceva.

Majoritatea certurilor noastre au fost din cauza geloziei și într-adevăr și ea sărea la bătaie, iar eu menajam chestiile astea, dar… eu încercam să o opresc, eu n-am făcut nicio pasiune să dau în ea sau doamne ferește.”, a precizat Alex Bodi.

Ce spune afaceristul despre actele sale de violență

După despărțirea scandaloasă, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu și-au adus acuze grave în presă, iar replicile dure dintre ei i-au propulsat în atenția publicului. Mai mult decât atât, fosta soție a milionarului a depus și o plângere pentru agresiune.

La rândul lui, Alex Bodi a acuzat-o pe blondină că suferă de bipolaritate și că avea accese repetate de furie.

„Da, am lovit-o în Viena, avea dreptate atunci, am recunoscut. A existat un conflict între noi doi în 30 septembrie. Trebuie să înțelegi de ce au degenerat lucrurile, din geloziile ei. De ce vrei tu să sari la bătaie? Adică tu sari la mine, eu te opresc și tu după aia spui că ai semne pe mână.

 Eu am video cu dânsa în anumite ipostaze, pe care nu ar vrea în viața ei să le dau. Când era întinsă pe jos a luat pastile. Sunt mai multe, printre ele și filmarea de la balcon. Ea are tulburări psihice. Zici că te-am bătut și după patru zile ai fugit cu mine în vacanță? Dacă a făcut dosar penal, asta doar ea știe. Bănuiesc că și-ar fi luat certificat. Dar să vină cu mine în Turcia să se afișeze peste tot cu mine? Femeia asta a fost numai în vacanțe cu mine, avea numai beneficii de pe urma certurilor noastre.”, a precizat afaceristul.

Acuzațiile și jignirile dintre aceștia au continuat și după divorț, Alex Bodi mărturisind faptul că blondina a fost amanta lui timp de trei luni până să divorțeze de fosta soție, Iulia, și că deține mai multe filmulețe compromițătoare cu Bianca.

„Ea nu este în stare să-și asume chestii pe care eu le am cu ea în telefon. Râde de toată lumea . Eu până să divorțez de fosta soție, ea a fost amantă mea trei luni. Noi am semnat un contract că nu are voie să mai vorbească de mine, să mai iasă la tv. Ea nu acceptă că cineva a abandonat-o de tot.”, declara milionarul la vremea respectivă.

Bianca Drăgușanu a recunoscut faptul că a fost bătută de mai multe ori de Alex Bodi. Aceștia au format un cuplu controversat, iar divorțul scandalos le-a adus și mai multă celebritate. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`