Prima pagină » Cancan » Bianca Drăgușanu a fost bătută cu bestialitate. În ce stare se află soția lui Alex Bodi
Bianca Drăgușanu a fost bătută cu bestialitate. În ce stare se află soția lui Alex Bodi

Bianca Drăgușanu a fost bătută cu bestialitate. În ce stare se află soția lui Alex Bodi

02 oct. 2020, 08:09,
BZI.ro, în Cancan

Bianca Drăgușanu a fost bătută de Alex Bodi. Un nou scandal este pe cale să izbucnească în presă după apariția acestor imagini. Din acestea reiese clar cum vedeta abia se mișcă, iar chipul ei este plin de vânătăi. Potrivit unor informații, vedeta ar fi fost agresată ore în șir de către soțul ei.

Un nou scandal conjugal este pe cale să zguduie showbiz-ul autohton! La doar câteva zile după împăcare, s-a produs un nou episod de o violență extremă în interiorul cuplului Bianca Drăgușanu – Alex Bodi. Fosta prezentatoare TV ar fi fost bătută cu bestialitate de partenerul ei. Jurnaliștii de la Cancan.ro au obținut, în exclusivitate, informații uluitoare și imagini de-a dreptul șocante.

Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro a intrat în posesia unor amănunte șocante. Acestea au legătură cu cel mai nou episod violent produs între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. La doar câteva săptămâni după ce s-au împăcat, după așa-zisa „despărțire definitivă”, relația celor doi pare să fie din nou zguduită din temelii.

Bianca Drăgușanu a fost bătută cu bestialitate

Potrivit surselor Cancan.ro, recent, între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi ar fi existat unele tensiuni care au escaladat într-o manieră terifiantă. După o ceartă aprinsă, lucrurile se pare că au scăpat de sub control, iar blondina a fost din nou agresată de iubit.

Astfel, Bianca Drăgușanu ar fi fost bătută cu bestialitate de musculosul afacerist, iar întregul episod înforător ar fi durat nici mai mult, nici mai puțin de cinci ore (!!!). Iar în tot acest timp, Bianca Drăgușanu ar fi fost supusă unor violențe ieșite din comun.

Jurnaliștii de la Cancan.ro i-a întâlnit pe Bianca și Alex Bodi în fața locuinței din Pipera. Imediat după ce a coborât din bolidul de lux al afaceristului, Bianca Drăgușanu a scos la iveală urmele îngrozitorului incident. Pe lângă faptul că abia se putea ține pe picioare, blondina avea urme vizibile de violență. Avea fața tumefiată și era extrem de vânătă la un ochi. Semn clar că episodul violent a lăsat urme adânci pe chipul vedetei.

Alex Bodi și-a ajutat soția să intre în casă

De precizat că, în momentul în care cuplul a remarcat echipa de la Cancan.ro, Alex Bodi s-a „transformat” într-un veritabil cavaler. Extrem de grijuliu, aparent vorbind, pentru că vânătăile oribile de pe fața Biancăi spun cu totul altceva, s-a dus către iubita lui și a ajutat-o să intre în casă.

Bianca, extrem de răvășită – nici nu avea cum să fie altfel după ce ar fi fost supusă unor orori ieșite din comun – a încercat să își ascundă fața plină de vânătăi între palme. Cu toate aceste,. nu prea a reușit, imaginile stând dovadă la chinul și teroarea prin care a trecut.

Bianca Drăgușanu are la activ două mariaje eșuate

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la starea civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi le-au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016.

Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu afaceristul extravagant din Mediaș pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale. Fosta prezentatoare de la Kanal D a divorțat de Alex Bodi la notar pe 10 martie 2020.

Acum, după ce Bianca Drăgușanu a fost din nou bătută, nu știm cât va mai rezista alături de Alex Bodi, chiar dacă în urmă cu câteva zile își declara iubireqa față de acesta.

„Între noi există o pasiune mare, nu putem sta unul fără celălalt. Ne iubim prea mult și nu ne putem despărți oricât rău ne-am face.” – Bianca Drăgușanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *