Prima pagină » Cancan ultimă oră » Bianca Drăgușanu a făcut analize pentru a demonta acuzațiile în scandalul cu Claudia Pătrășcanu

Bianca Drăgușanu a făcut analize pentru a demonta acuzațiile în scandalul cu Claudia Pătrășcanu

27 ian. 2023, 14:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

După ce in urma cu doar cateva zile Claudia Pătrășcanu a spus despre Bianca Drăgușanu că ar fi sub tratament și că ia pastile pentru depresie, Bianca Drăgușanu nu a mai stat pe gânduri și a mers la medic pentru a-i dovedi cântăreței că nu e adevărat ce afirmă.

Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu au ajuns să fie ”la cuțite”, iar după ce ieri cântăreața s-a dezlănțuit la adresa blondinei și a făcut acuzații grave, acum vedeta nu vrea să lase lucrurile așa și vine cu dovezi pentru a arăta contrariul la spusele Claudiei Pătrășcanu.

Bianca Drăgușanu vine cu dovezi! A mers și s-a testat pentru droguri, inclusiv anti-depresive, în scandalul cu Claudia Pătrășcanu

În declarațiile pe care le-a făcut Claudia Pătrășcanu, artista a mărturisit la un moment dat că Bianca Drăgușanu ar avea probleme și că ia tratament, câte trei pastile pe zi pentru depresie. Mai mult de atât, intrepreta a mărturisit că toată lumea își aduce aminte și de episodul în care Alex Bodi a povestit că a găsit-o pe artistă căzută pe jos în casă.

Pentru a arăta că lucrurile nu sunt cum a spus Claudia, adică nu e pe pastile, așa cum artista a afirmat, astăzi Bianca Drăgușanu a mers la o clinică medicală din București acolo unde s-a testat pentru toate drogurile, inclusiv pentru anti-depresive.

Reporterii Spynews.ro au intrat în posesia documentului, astfel că în urma analizelor rezultatul indicat este negativ la toate substanțele pentru care s-a testat.

Claudia Pătrășcanu, acuzații grave! Susține că vedeta i-a dat alcool fiicei sale

Claudia Pătrășcanu nu s-a oprit aici cu acuzațiile grave la adresa Biancăi Drăgușanu, iar într-una din declarațiile sale a mai mărturisit că vedeta i-ar fi dat și alcool fiicei sale Sofia, în vârstă de 6 ani, atunci când au mers la un restaurant.

Cântăreața precizează că Bianca Drăgușanu ar fi un mare pericol pentru cei din jurul său și oamenii ar trebui să se ferească în a intra în contact cu ea.

”V-aș fi dat înregistrări, dacă mi-ați fi permis, cu ea când plânge în isterie și disperă când Gabi vorbește cu mine chiar și despre copii. Este o distrugătoare de vieți și suflete! În loc să vorbească despre copiii mei super educați, ar trebui să se ocupe de educația fiicei ei. Un copil căruia i se da alcool la 6 ani prin restaurante, lângă care se vorbește vulgar și lângă care schimbă bărbații ca pe șosete”, a mai spus Claudia Pătrășcanu pentru Spynews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *