Prima pagină » Radio » Actualitate » Bianca Drăgușanu a dezmințit zvonul că ar fi însărcinată. Aceasta și-a pozat burtica

Bianca Drăgușanu a dezmințit zvonul că ar fi însărcinată. Aceasta și-a pozat burtica

11 mai 2023, 13:48,
în Radio

Bianca Drăgușanu a avut o primă reacție după ce în presă au apărut speculații că este însărcinată cu Gabi Bădălău. Totul a pornit după ce vedeta a afișat o burtică suspectă, astfel că mulți s-au grăbit să spună că așteaptă un copil. Însă, Bianca Drăgușanu a negat totul, susținând că uneori și ea poate fi balonată.

Bianca Drăgușanu are o relație de câțiva ani cu Gabi Bădălău și nu de puține ori a fost acuzată că profită de banii partenerului ei de viață. Oricum, blondina nu pare deranjată de toate aceste vorbe și chiar consideră că e normal ca iubitul ei să scoată bani din buzunar pentru a-i satisface capriciile. Acum însă ea s-a confruntat cu o situație nouă, și anume că ar fi însărcinată cu Gabi Bădălău.

Bianca Drăgușanu a dezmințit zvonul că ar fi însărcinată

Bianca Drăgușanu a avut prima reacție după ce în presă au apărut speculații că este însărcinată cu Gabi Bădălău. Prezentatoarea și-a filmat burta și a negat că va avea un copil. Recent, vedeta a fost surprinsă de paparazzi în timp ce pleca împreună cu Gabi Bădălău de la un restaurant. Prezentatoarea de la Kanal D2 a afișat o burtică suspectă, astfel că mulți s-au grăbit să spună că este însărcinată.

Totuși, fosta soție a lui Victor Slav și a lui Alex Bodi a negat zvonurile apărute și s-a filmat în sala de fitness, unde explica faptul că era balonată și că mâncase prea mult în seara respectivă. Așadar, Bianca Drăgușanu nu este însărcinată așa cum s-a speculat inițial, fapt confirmat chiar de ea.

„Eu fiind om la rândul meu, am și eu perioade când mănânc și poate mă balonez. Acum, uitați-vă cum arăt și acum uitați-vă cum pot să arăt! Suntem oameni cu toții!”, a declarat Bianca Drăgușanu pe rețelele sociale.

Bianca Drăgușanu, despre relația cu Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu e într-o relație cu Gabi Bădălău de mai bine de doi ani. Mult timp a păstrat discreția despre viața ei personală, însă în urmă cu ceva timp a rupt tăcerea și a spus ce se întâmplă în cuplul lor. Dacă cu foștii soț și iubiți obișnuia să apară des pe micul ecran, în diverse emisiuni și show-uri de televiziune, Bianca Drăgușanu a făcut o schimbare majoră de când are o relație cu Gabi Bădălău.

Cei doi nu au apărut niciodată la TV împreună și foarte rar au făcut dezvăluiri despre culisele relației lor. Acum, Bianca Drăgușanu s-a lăudat că e fericită pe toate planurile.

În ceea ce privește relația cu Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu spune că de peste doi ani și jumătate formează un cuplu cu omul de afaceri. Au trecut și prin momente frumoase, dar și dificile, însă au continuat să formeze o relație.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *