Prima pagină » Radio » Actualitate » Bianca Drăgușanu a confirmat că s-a despărțit de Gabi Bădălău. Cum a reacționat afaceristul

Bianca Drăgușanu a confirmat că s-a despărțit de Gabi Bădălău. Cum a reacționat afaceristul

18 sept. 2023, 12:02,
BZI.ro, în Radio

Bianca Drăgușanu a anunțat că s-a despărțit de logodnicul ei Gabi Bădălău, cei doi fiind într-o relație timp de 3 ani. Povestea lor de iubire a fost marcată de mai multe episoade de despărțire și împăcare, iar la un moment dat chiar se vorbea de căsătorie. În ultima vreme, Bianca Drăgușanu a fost văzută destul de des în absența omului de afaceri, astfel că vedeta a confirmat separarea.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au avut o relație timp de 3 ani, care acum a ajuns la final. Povestea de iubire a celor doi a fost destul de mediatizată și controversată, fiind marcată de despărțiri și împăcări. Cu toate că au avut unele momente tensionate, în ultimul timp părea să le meargă din ce în ce mai bine. Ba chiar, blondina vorbea despre o posibilă căsătorie. Și totuși, Bianca Drăgușanu a anunțat separarea de omul de afaceri, fără a dezvălui motivele pentru care au luat această decizie.

Bianca Drăgușanu a anunțat că s-a despărțit de Gabi Bădălău

În ultima perioadă, Bianca Drăgușanu și-a exprimat intenția de a fi mai discretă cu privire la viața personală, mai ales când vine vorba despre relația cu Gabi Bădălău. Cei doi au continuat să se afișeze împreună pe rețelele de socializare și la evenimente mondene, însă nu au mai dat din casă, motivând că acest lucru poate să dăuneze parteneriatului. Văzută tot mai des în absența fostului soț al Claudiei Păstrășcanu, Bianca Drăgușanu a confirmat ruptura, însă a fost reținută în declarații.

La rândul lui, Gabi Bădălău a avut o primă reacție privind despărțirea de Bianca Drăgușanu. Omul de afaceri susține că nu-și dorește mediatizarea evenimentului și că va păstra amintirile frumoase din ultimii trei ani petrecută alături de blondină.

„Au fost trei ani frumoși, cu maximă adrenalină în relație, cu multă iubire, cu multă gelozie, cu multe bune și cu rele. Am avut ce învăța de la această relație… rămân cu tot ce a fost bun și frumos… a fost și o lectie de viață pentru mine… O să o respect pe Bianca toată viața și din partea mea să nu vă așteptați la scandal, mizerii, filmulețe sau ceva de genul… eu sunt bărbat. Îi mulțumesc Biancăi pentru tot și îi doresc să fie sănătoasă”, a declarat Gabi Bădălau, potrivit Playtech Știri.

Ce spunea Bianca Drăgușanu, despre căsătoria cu Gabi Bădălău

De curând, Bianca Drăgușanu făcea o serie de declarații prin care sugera că este deschisă să se căsătorească cu Gabi Bădălău. După două căsnicii eșuate, blondina a precizat că ar face lucrurile diferit, într-un context restrâns și departe de România.

„Eu nu am spus că nu mi-aș mai dori să mă căsătoresc. Am spus că, dacă m-aș mai căsători o dată, acel bărbat ar trebui să schimbe la superlativ totul în viața mea. Eu îmi doresc să mă căsătoresc, dar, dacă se va întâmpla acest lucru, probabil va fi într-un cu totul alt context.

Probabil o să fie în altă țară, într-un grup mai restrâns, unde să vină familia… Doar că, momentan, mă întreabă prea mult lumea de chestia asta”, spunea blondina, în urmă cu ceva timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *