Prima pagină » Cancan ultimă oră » Bianca Drăgușanu a ajuns, de urgență, la medicul estetician: „Mă gândesc să îmi schimb implanturile”

Bianca Drăgușanu a ajuns, de urgență, la medicul estetician: „Mă gândesc să îmi schimb implanturile”

09 iun. 2021, 21:15,
Bianca Rebegea în Cancan ultimă oră

Bianca Drăgușanu a ajuns, de urgență, la medicul estetician. Blondina plănuiește să își schimbe implanturile. Anunțul a fost făcut chiar de ea, pe o rețea de socializare, însoțit de o poză sugestivă.

Cât de curând, Bianca Drăgușanu va suferi o nouă intervenție chirurgicală estetică. Dacă tot a ajuns la Cluj, vedeta i-a făcut o vizită medicului estetician, la care apelează de obicei. De data aceasta, vrea să își schimbe implanturile. În plus, mai are de gând să îmbunătățească felul în care îi arată chipul: „Vreau să fiu perfectă”, a spus blondina.

”Dacă tot am venit la Cluj cu fiica mea, nu puteam să ratez ocazia de a-i face o vizită dnei @dr.alexandra_filip. Am profitat de ocazie și am făcut o consultație la sâni deoarece mă gândesc să îmi schimb implanturile”, a scris Bianca Drăgușanu, pe Instagram, în dreptul fotografiei în care este consultată de medic.

Bianca Drăgușanu a ajuns la medicul estetician: Își schimbă implanturile!

Vedeta nu se oprește aici. Plănuiește să facă și alte „chestii” la fața ei. Are nevoie să își facă buzele, să aducă schimbări mandibulei și să își pună botox în frunte.

„A început vara și mai de făcut chestii la fața mea, vreau să fiu perfectă. Pe mine nu mă supără nimic, dar cred că se poate și mai bine de atât. Astăzi am nevoie să-mi fac buzele pentru că am stat cuminte atâtea luni, am spus că o să le topesc și că o să le fac în iarnă pe la început, pe aici pe la mandibulă mai am ceva și botoxul aici în frunte”, a spus Bianca Drăgușanu pe pagina sa de Instagram.

Din cauza unei intervenții chirurgicale, Bianca Drăgușanu a avut de suferit. În urma unei operații la nas, vedeta a rămas cu ochii umflați și cu un cheag de sânge într-unul dintre ei. În plus, s-a confruntat și cu probleme respiratorii, care au îngrijorat-o.

„Nu am avut probleme cu durerea, ci cu inflamția și cu respirația, lucrul care m-a panicat, am vorbit pe nas”, a spus Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu, imagini dureroase pe social media

Bianca Drăgușanu le-a arătat fanilor ei de pe Instagram cum se pregătește de filmările pentru un nou proiect. Un lucru le-a atras atenția prietenilor virtuali ai divei. În timp ce se filma, Bianca le-a arătat fanilor ei cheagul de sânge pe care îl avea la ochi.

Mai mult, blondina a venit cu o explicație cel puțin bizară. „Aici în ochi am fost atacată de un dragon. Glumesc…Am voie la ora asta să glumesc. Ori de la oboseală, ori de la tensiune, așa stă situația” a spus Bianca, zâmbind.

În urmă cu doar câteva luni, vedeta a apărut în public plină de vânătăi din cauza bătăilor încasate din partea lui Alex Bodi, așa că acum, internauții s-au speriat când au văzut-o într-o asemenea stare, crezând, cei mai mulți dintre ei, că scenariul s-a repetat.

“(…). Mi-am asumat, mi-am asumat faptul că am greșit, pentru că am tăcut și am iertat (…). Pozele pe care vi le-am arătat pe Instagram sunt în urma unor violențe pentru care eu am depus și o plângere.

Pentru pozele în care am fost snopită în bătaie, am depus și o plângere penală”, a declarat fosta prezentatoare pe IG Story în urmă cu trei luni, când a postat mai multe poze șocante, realizate după agresiunile violente la care a supus-o fostul soț, Alex Bodi în vârstă de 37 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *