Prima pagină » Cancan ultimă oră » Bianca de la Puterea Dragostei s-a angajat la Kanal D: „Haterii vor plânge”

Bianca de la Puterea Dragostei s-a angajat la Kanal D: „Haterii vor plânge”

28 nov. 2020, 15:26,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Frumoasa brunetă Bianca Comănici este pregătită să înceapă o nouă viață. Iată ce anunț minunat a făcut tânăra la miezul nopții.

Bianca de la Puterea Dragostei a reușit să își uimească toți fanii la miezul nopții. Cea mai îndrăgită fostă concurentă are o veste uriașă pentru toți cei care o susțin de doi ani de zile.

După ce s-a întors din Turcia și a devenit câștigătoarea celui de-al doilea sezon al emisiunii Puterea dragostei, mulți s-au întrebat ce are de gând să facă tânăra pe viitor. Pentru că nu a putut să se înscrie momentan la facultate, Bianca a început școala de șoferi și și-a petrecut mult timp la emisiunea „Totul despre Puterea Dragostei by Cornelia Ionescu”.

Frumoasa brunetă a demonstrat de multe ori că se descurcă perfect în orice discuție legată de politică, sport ori zona mondenă, iar mulți s-au gândit dacă nu cumva Bianca și-ar dori o carieră în televiziune.

În urmă cu câteva ore, Bianca a anunțat că s-a angajat la Kanal D, fără să anunțe exact ce va face acolo. Însă, în curând, frumoasa tânără ne va dezvălui proiectele sale.

Bianca de la Puterea dragostei s-a angajat

„Haterii vor plânge, își fac scenarii, se așteaptă la niște lucruri minore. O să vedem care pe care ironizează după”, a scris Bianca în dreptul acestui anunț minunat.

Ce va face Bianca Comănici de Sărbători

Bianca își dorește ca de aceste Sărbători să doarmă cât mai mult, însă a dezvăluit că își va lua cu siguranță un brad, însă nu vrea unul scump.

„Nu mi-am luat brad, vreau unul să nu fie prea scump, dar să fie înalt. Voi dormi de Sărbători. Vreau brad artificial. Nu vreau să-mi trimită cineva. Nu vreau să risipesc banii. Îmi cumpăr o canapea, un scaun, dar nu să dau 7-8 milioane pe un brad”, a mai spus Bianca.

Și dacă tot veni vorba de Sărbători, sora ei i-a trimis deja o scrisoare că și-ar dori de la Moș Crăciun un laptop, iar câștigătoarea „Puterea Dragostei” a rămas fără cuvinte.

„Eu la 11 ani îmi doream păpușă Barbie, ghiozdan cu Hannah Montana, pixuri…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *