Prima pagină » Cancan ultimă oră » Bianca de la Insula Iubirii, umilită de Cristi Mitrea. Concurenta a fost dur criticată

Bianca de la Insula Iubirii, umilită de Cristi Mitrea. Concurenta a fost dur criticată

03 aug. 2023, 19:20,
în Cancan ultimă oră

În sezonul acesta de la Insula Iubirii, povestea de dragoste dintre Bianca Giurcă și Marius Moise a stârnit o mulțime de controverse. Concurenta a fost dur criticată și inclusiv Cristi Mitrea susține că este materialistă.

Cristi Mitrea, fostul partener al Andreei Mantea și actual coleg de platou al lui Cătălin Măruță este cunoscut pentru stilul dur și pentru afirmațiile tranșante, fără cenzură pe care le face cu privire la unele personaje din lumea mondenă.

Astfel, Cristi Mitrea a vorbit despre cel mai nou sezon al Insulii Iubirii, precizând că ispitele feminine sunt „mai ipocrite decât ipocriții”.

Cristi Mitrea: „Copila aia stă cu băiatul ăla de are tractoare”

Despre fetele din noul sezon din Insula Iubirii, Cristi Mitrea nu a avut cuvinte de laudă. Acetsta susține că tinerele sunt false și ipocrite.

„Rolurile s-au inversat în sezonul acesta. Fetele care teoretic sunt concurente sunt, în viața privată, mai ispite decât ispitele și mai ipocrite decât ipocriții. E foarte multă falsitate. Se întâmplă să vedem niște tipare care sunt actuale, pentru că societatea de astăzi așa e” – a spus fostul iubit al Andreei Mantea, în emisiunea Star la Mare Fitză.

Apoi, a lansat o săgeată chiar înspre Bianca Giurcă, despre care spune că nu are școală și că stă cu Marius Moise doar pentru bani.

„Copila aia, care stă cu băiatul ăla de are tractoare, stă pentru casă și masă. Eu am zis. Despre asta e vorba, când nu ai un skill în viață, când nu ai o școală…”, a adăugat Mitrea.

Bianca Giurcă: „Nu pot să înțeleg de ce toată lumea mă face materialistă”

Legat de acest subiect, Bianca Giurcă a avut o reacție în mediul online în care s-a declarat deranjată de ce spun oamneii despre ea. Ea a precizat că a adus „dovezi” care să demonstreze că nu este materialistă și nu poate înțelege de ce nimeni nu o crede că ea chiar ține la Marius.

„Mă, și dacă să zicem că Marius ar fi un om foarte bogat, că are foarte mulți bani, că de pe afară, și eu aș fi o femeie materialistă, d-aia nu mai puteți voi să dormiți, de focul meu, că sunt eu o femeie materialistă, său vă deranjează că el are bani și voi nu aveți, că nu înțeleg, chiar nu pot să înțeleg de ce toată lumea mă face materialistă. Am adus dovezi, am spus că nu sunt, și cu toate astea, în continuare, mă face materialistă. Deci, mă faceți să cred că nu vă interesează motivul real pentru care eu am o relație cu Marius, vă deranjează că voi nu aveți ce are el. Bani mulți…”, a spus Bianca Giurcă pe rețelele de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *