Prima pagină » Cancan » Bianca Comănici s-a despărțit de Joni, iubitul albanez, pe care multă vreme l-a ținut secret. Care a fost movitvul?

Bianca Comănici s-a despărțit de Joni, iubitul albanez, pe care multă vreme l-a ținut secret. Care a fost movitvul?

17 oct. 2023, 11:20,
în Cancan

Cu două luni în urmă, Bianca declara că este foarte îndrăgostită și că dorește să aibă copii cu partenerul său, Joni, pe care a reușit să-l țină mult timp secret și să aibă grijă să nu se afle de originea acestuia. Cu toate astea, acum, Bianca Comănici a anunțat că s-a despărțit de Joni și că este din nou singură.

Știrea că Bianca Comănici s-a despărțit de Joni, iubitul albanez, i-a luat prin surprindere pe fanii tinerei, care sperau că ea a găsit în sfârșit bărbatul potrivit pentru ea.

Bianca Comănici a devenit cunoscută după ce a participat la emisiunea „Puterea dragostei” de la Kanal D. Ea s-a despărțit cu mare scandal de Livian, cu care a format un cuplu în timpul emisiunii, iar apoi și-a ținut viața amoroasă departe de ochii curioșilor.

Bianca Comănici s-a despărțit de Joni

Bianca Comănici și Joni, iubitul ei de origine albaneză, au decis să se separe, din păcate, după doar 4 luni de relație. Cu ceva timp în urmă, ea era încrezătoare și declara că este mai îndrăgostită ca niciodată, ba foarte clar făcea planuri de viitor alături de el. Din nefericire distanța dintre ei a fost un factor greu de gestionat și, astfel au apărut probleme dificil de gestionat.

“Din păcate… nu mă așteptam nici eu, pentru că au fost niște luni foarte frumoase. Sunt un pic emoționată acum, iar oamenii au empatizat cu relația noastră, deși au fost și foarte mulți care nu au crezut. Nu distanța a fost o problemă, ci timpul meu”, a dezvăluit Bianca Comănici pentru Știrile Kanal D.

Cum s-au cunoscut cei doi

Acum două luni, Bianca Comănici vorbea numai în termeni laudativi despre noul ei partener cu care s-a cunoscut pe TikTok, fără să dezvăluie identitatea acesteia pentru o perioadă de timp. În declarațiile despre povestea lor de dragoste, nu a putut să se abțină și a afirmat că atât ea, cât și partenerul ei doresc să întemeieze o familie și să aibă copii.

„Nu am regrete pentru că am încercat ce am dorit să încerc. Tot timpul am alergat după dragoste, dar mi-am dat seama că stabilitatea financiară este mult mai importantă. Să ai un cămin și ulterior vor veni și lucrurile. La 24 de ani cel mai bine este să mă axez pe școală, pe cele două joburi și pe familie”, a mai spus Bianca Comănici pentru sursa citată.

Bianca Comănici s-a despărțit de Joni, care locuiește în Norvegia, din cauza distanței dintre ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *