Prima pagină » Cancan » Bianca Comănici pe Instagram – În ce ipostaze se pozează tânăra pe contul său

Bianca Comănici pe Instagram – În ce ipostaze se pozează tânăra pe contul său

08 mart. 2022, 15:28,
în Cancan

Bianca Comănici este foarte activă pe Instagram, platforma de socializare prin care ține legătura cu fanii săi. Aceasta este fostă concurentă a show-ului de televiziune „Puterea Dragostei”. Tânăra a participat chiar de la debutul emisiunii, în primul și al doilea sezon, pe care le-a și câștigat. În acest fel, Bianca Comănici și-a adunat foarte mulți fani care continuă să o admire atât pe Instagram, cât și pe contul său de Youtube, unde postează în mod regulat clipulețe.

Bianca Comănici și-a adunat foarte mulți fani care continuă să o admire atât pe Instagram, cât și pe contul său de Youtube

Bianca Comănici, Instagram – Cum arată contul tinerei

Bianca Maria Comănci are foarte mare grijă să fie constant activă pe rețelele de socializare. În acest fel, vloggărița poate menține o relație apropiată față de fanii săi care o urmăresc încă din primele sezoane ale emisiunii „Puterea Dragostei”.

Pe Instagram, aceasta postează selfie-uri în diferite ipostaze, mereu machiată și aranjată. Aceasta are clipuri cu transformări ale părului sau prezentând diferite rochii, chiar și rochii de mireasă. Tânăra arată spectaculos în orice îmbracă, așa cum susțin unii dintre fanii săi. Ca orice persoană din mass media, aceasta întâmpină și comentarii răutăcioase la postări.

În luna ianuarie, aceasta a postat o poză cu artistul Bogdan de la Ploiești, iar fanii au înnebunit.

De asemenea, vedeta este activă și pe Youtube și Tik Tok, platforma pe care se nasc tot felul de trend-uri.

bianca comanici cu parul prins

Bianca Maria Comănci are foarte mare grijă să fie constant activă pe rețelele de socializare

Bogdan de la Ploiești și Bianca Comănici s-au sărutat

Cei doi tineri au colaborat ppentru un proiect, iar Bianca Comănici a postat imediat o poză pe contul său de Instagram, pentru a-și ține fanii la curent. Aceasta și cântărețul Bogdan de la Ploiești s-au sărutat, într-adevăr, însă a fost doar pentru videoclipul de la piesa artistului, „Sărutul tău”. Chiar și așa, fanii au început să-și pună întrebări în legătură cu natura relației celor doi.

Bianca Comănici a recunoscut că nu avea neaparat o părere foarte bună despre artist înainte de a colabora cu el, însă a declarat că a avut parte de o experiență frumoasă în timpul filmărilor pentru videoclipul melodiei.

„Chiar dacă este de jale, voi nu o să plângeți. M-am înțeles foarte bine cu Bogdan. Sincer, aveam o altă părere despre el. Nu era una foarte bună, mi-am făcut o părere în urma Tik Tok-urilor pe care l-am văzut la el și nu numai. Cunoscându-l personal mi-am dat seama că nu este așa”, a declarat tânăra acum ceva timp.

bianca comanici si bogdan de la ploiesti sarutandu-se

Cei doi tineri au colaborat ppentru un proiect

Bianca Comănici nemachiată – Cum arată vedeta fără machiaj

Chiar și fără machiaj, vloggărița face furori pe internet. Bianca Comănici se pregătește și se aranjează întotdeauna înainte de a apărea la televizor sau în pozele pe care le postează. Rareori, fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” apare fără urmă de machiaj. Totuși,  Bianca Comănici s-a filmat când se demachia, iar fanii au avut ocazia să o vadă și în alte ipostaze decât în mod obișnuit.

Aceasta are trăsături frumoase chiar și nemachiată. Tânăra este foarte pasionată de make-up și nu se înlătură de la a oferi sfaturi pentru fanii săi care îi cer ajutorul în tehnica machiajului.

Așadar, Bianca Comănici este o personalitate foarte activă pe Instagram, unde se postează în diferite ipostaze pentru fanii săi.

bianca comanici nemachiata

Chiar și fără machiaj, vloggărița face furori pe internet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *