Prima pagină » Cancan » Bianca Comănici, dezvăluiri despre nuntă! Bruneta a povestit cum va arăta marele eveniment din viața ei

Bianca Comănici, dezvăluiri despre nuntă! Bruneta a povestit cum va arăta marele eveniment din viața ei

19 mai 2022, 11:55,
BZI.ro, în Cancan

Recent, Bianca Comănici a dat detalii despre nuntă, spunând cum și-ar dori să arate marele eveniment din viața ei, atunci când va avea loc. Frumoasa brunetă a povestit toate acestea în emisiunea pe care o prezintă alături de Ștefan Ciuculescu, la Kanal D. Referitor la dans, Bianca Comănici recunoaște că nu prea se descurcă în privința acestui aspect, însă nu-și face probleme.

Bianca Comănici și-a făcut sute de mii de fani în urma participării la emisiunea „Puterea Dragostei”, în urmă cu mai bine de doi ani. Aceasta a și câștigat show-ul matrimonial alături de fiul lui Nelson Modialul, cu care a și avut o relație. Însă povestea lor s-a terminat destul de urât, cei doi fiind implicați și într-un proces după ce Bianca s-a simțit jignită și defăimată de fostul iubit, Livian Pop.

Mai mult, cât timp s-a aflat în casa din Turcia, tânăra nu avea nicio intervenție de ordin estetic. Abia după ce a ieșit și a câștigat emisiunea, bruneta a dorit să facă niște schimbări legate de aspectul său fizic. La început, Bianca Comănici și-a mărit buzele și și-a pus fațete dentare, iar mai apoi și-a pus silicoane, însă fanii i-au reproșat că sunt … mici.

Bianca Comănici, dezvăluiri despre nuntă

Fosta concurentă la Puterea Dragostei a vorbit, de curând, despre cum și-ar dori să se desfășoare nunta ei. În plus, ea a oferit detalii despre dansul mirilor. Bianca Comănici a dezvăluit, într-o ediție a emisiunii „Bărbați vs Femei”, de pe WOWnews.ro, cum și-ar dori să se desfășoare nunta ei, dar și cum va arăta dansul mirilor.

Bruneta i-a spus totul colegului ei de platou, Ștefan Ciuculescu, alături de care a și îndeplinit o serie de provocări interesante. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei și Ștefan Ciuculescu au fost provocați să mărturisească cine face mai bine anumite lucruri, iar la capitolul dans au avut parte de câteva surprize.

Cine se cunoaște mai bine, într-un fel sau altul sau cine recunoaște mai bine! (…) Cine e mai asumat! Practic, cât de bine ne cunoaștem, cât de bine ne asumăm lucrurile, cât de mult, cât de corecți suntem cu noi”, a spus Ștefan Ciuculescu la începutul emisiunii.

Foarte sinceră de fel, Bianca Comănici a recunoscut că nu este deloc expertă la dans, Ștefan Ciuculescu fiind mult mai bun la acest lucru.

Tu știi să dansezi mai bine! (…) Unde știu eu să dansez că zici că sunt pițigoi”, i-a spus Bianca, colegului său de emisiune, în clipul video de pe YouTube.

Ce spune bruneta despre dansul mirilor

Provocarea celor doi a ajuns imediat pe TikTok, iar mai apoi Bianca Comănici a fost întrebată și ce va face la nuntă, atunci când va fi dansul mirilor. Cum nu mulți se așteptau, bruneta a mărturisit că nunta sa va fi nonconformistă și că dansul mirilor nu se va desfășura în mod tradițional.

În primul rând, nu va trebui! Nunta mea va fi una nonconformistă. Nu va exista nimic tradițional. Adică dansul mirilor va fi ceva foarte lejer. Nu facem vals, nu facem nimic pompos. Nu va fi cazul. Până și tata mi-a spus că trebuie să învăț să dansez sârba pentru că o să-l fac de râs”, a mai spus Bianca Comănici, cu privire la nuntă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *