Prima pagină » Cancan » Bianca Brad trece printr-o dramă teribilă. Nu îşi poate vedea mama internată în spital

Bianca Brad trece printr-o dramă teribilă. Nu îşi poate vedea mama internată în spital

09 oct. 2020, 16:09,
în Cancan

Actrița Bianca Brad trece printr-o dramă teribilă după ce mama ei a fost internată în spital. Ea nu o poate vizita pe cea care i-a dat viață. Situația cauzată de epidemia galopantă de coronavirus a dus la aplicarea unor protocoale speciale. Astfel, nu sunt permise vizitele în spital chiar dacă respectivii pacienți nu au boli contagioase.

Zilele acestea, actrița Bianca Brad trece prin momente cumplite! Totul are legătură cu mama acesteia care a fost internată pentru anumiute afecțiuni cardiologice. Din nefericire, nu poate intra în spital pentru a-şi vedea mama. Pe rețelele de socializare, actrița a povestit, cu ochii în lacrimi, că mama ei este internată la secția Cardiologie şi nu i se spermite accesul.

Bianca Brad trece printr-o dramă teribilă

Bianca Brad trece printr-o suferință greu de imaginat după ce mama ei a fost internată în spital. Actrița a ajuns să dea târcoale spitalului pentru a-i putea da un pachet cu mâncare. Din nefericire, nu a putut ajunge în salonul mamei sale, pentru a-i lăsa un pachet cu mâncare și lucruri necesare. În schimb, a ales să pună pachetul într-o pungă de hârtie inscripționată cu un mesaj emoționant pentru cea care i-a dat viață.

„Din păcate, starea mamei s-a înrăutățit iar. Am reușit să vorbesc, până la urmă, cu o doctorița rezidentă absolut minunată și cu un medic amabil. Aceştia mi-au spus despre protocoalele aplicate și despre evoluția… sau mai degrabă spus, involuția stării ei de sănătate… Nu are nicio legătură cu COVID-19, căci știu că asta e, acum, întrebarea nr. 1.

Știu că are o vârstă, știu că are mai multe probleme de sănătate și că trebuie să accept ideea că va veni momentul greu al despărțirii… dar… este vorba despre Mama, care ar trebui să fie nemuritoare… Azi am vorbit de mai multe ori cu ea, dorind să îmi dau seama cum aș putea să o ajut și ca să nu se simtă singură, să o liniștesc și să o încurajez”, a scris Bianca Brad pe Facebook.

Actrița şi-a strigat indignarea la poarta spitalului

În sufletul Biancăi Brad se duce o luptă teribilă deoarece nu poate fi lângă mama ei acum, când aceasta este în suferință. Şi-ar dori să-i fie aproape, să o țină în brațe şi să o încurajeze, însă acest lucru este imposibil acum cu epidemia de coronavirus.

Măcar de am putea să ne vedem la geam… dar nici asta nu este posibil. I-am simțit în voce surprinderea, bucuria și recunostința… Nu că nu ar știi cât o iubim, ci pentru că îi lipsim foarte tare… Este sfâșietor să-ți auzi mama așa, să o știi suferindă și să nu o poți lua în brațe! Este inuman! Nu îmi rămâne decât să mă rog pentru ea și mai mult, și mai fierbinte, în speranța că rugăciunile mele vor fi auzite. Mă sfâșie slăbiciunea, durerea, teama, debusolarea și neputința din vocea ei, și neputința mea de o ajuta și faptul că nu pot fi lângă ea, fizic. Este ireal ce se întâmplă. Am senzația că suntem într-un film suprarealist, plin de scene ciudate, absurde, iraționale, ilogice, incoerente care au puterea de a induce stări distructive de anxietate, depresii și atacuri de panică”, a mai spus Bianca Brad.

Iar faptul că Bianca Brad trece prin această dramă teribilă aduce şi mai multă tristețe în sufletul actriței. Este cunoscut faptul că Bianca Brad a fost însărcinată cu o fetiță care i-a murit în pântece, din cauza unei malformații la inimă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *