Prima pagină » Cancan » Bianca Brad și-a ținut cancerul ascuns de familie. „A visat că nu eram bine”

Bianca Brad și-a ținut cancerul ascuns de familie. „A visat că nu eram bine”

18 nov. 2021, 11:29,
BZI.ro, în Cancan

Bianca Brad și-a ținut cancerul ascuns de familie, iar în ultimul interviu acordat a făcut dezvăluiri emoționante. Vedeta a fost diagnosticată cu cancer la sân însă a ales să ducă această luptă în taină. Deși trecea prin clipe grele, nici măcar cele mai importante ființe din viață ei nu au știut despre problemele cu care se confruntă.

Actrița spune că nu a vrut să îngrijoreze pe nimeni și a încercat pe cât se poate să nu devină o victimă a cârcotașilor.

Bianca Brad și-a ținut cancerul ascuns de apropiați

Drama Biancăi Brad a început în anul 2015 atunci când s-a trezit cu dureri atroce la unul dintre sâni. Când a realizat că ceva nu este în ordine cu ea, nu a stat pe gânduri și a început să se documenteze.

Diagnosticul a luat-o prin surprindere.

„În primul rând, a fost greşeala mea că nu m-am dus la niciun control, şi nici nu mă palpam cu atenţie. Şi, brusc, într-o noapte din mai 2015, m-am trezit din somn cu dureri infernale la sânul drept. Aveam senzaţia că, din interior spre exterior, mă străpungeau cuţite, săgeţi, ace, aveam nişte dureri crunte. Nemaiputând să dorm, am început să caut pe internet de la ce ar putea fi şi ce aş putea să fac.

Şi am descoperit că acest tip de cancer nu dă dureri, decât dacă ajunge în fază terminală. Dar nu înţelegeam cum e posibil, pentru că nu se vedea nimic, nu am avut simptome…”, a povestit vedeta într-un interviu.

Actrița a vrut să își protejeze fiul și mama

Bianca Brad a ales ca pentru o perioadă de timp să nu vorbească cu nimeni de cumpăna prin care trece. Vedeta a încercat să își protejeze fiul și să ducă singura chinul.

„Am vrut să îmi protejez fiul și mama. I-aș fi doborât pe amândoi. Un alt motiv este că prin acest mod m-am protejat de gurile rele, de hateri. Nu toate lumea înțelege. Nu mi-a fost ușor. Eugenia este foarte bătăioasă și nu voiam să o destabilizez pentru că alesese o altă metodă”, a dezvăluit Bianca Brad la un post de televiziune.

În cele din urmă, Bianca Brad și-a găsit cuvintele și curajul de a-i povesti mamei sale despre cancerul cu care fusese diagnosticată, iar reacția femeii a lăsat-o fără cuvinte. Se pare că mama vedetei avea premoniții legate de problemele de sănătate cu care se confrunta fiica ei.

„Am avut emoții când am mers să îi zic și am luat-o pe ocolite. I-am zis că merg la o emisiune să vorbesc despre cancerul la sân ca fost pacient. A rămas blocată. Nu știa cum să reacționeze. După câteva clipe a zis „Bine că nu mi-ai zis atunci că nu cred că rezistam”. Mama a visat că nu eram bine. A visat că aveam un nod mare și negru la sân. Cinci ani mai târziu când am fost să îi zic, eram îmbrăcată ca în vis”, a mai precizat vedeta în aceeași emisiune TV.

Bianca Brad nu se teme că maladia ar putea reveni

Bianca Brad a continuat seria dezvăluirilor și a spus că nu îi este teama de faptul că maladia ar putea reveni deoarece totul în viață se întâmplă cu un scop.

“Am fost operată pe 8 aprilie cu reconstrucție imediată. Acum sunt foarte bine. Nu mă mai interesează ce spune lumea, că o să revină cancerul. Important e să lași frica în voia lui Dumnezeu. Dacă crezi în Dumnezeu, frica nu are loc. Încercările ne sunt date în viață spre binele nostru. Și eu am fost revoltată. Întâi am zis că mi-a luat fetița. În 2013 am avut alt șoc, de la care mi s-a tras această boală. Dar am reușit s-o înving numai cu ajutorul lui Dumnezeu”, a mai spus Bianca Brad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *